-
Can Dündar denilen o.ç.!
tartışmaya gerek yok.bitmiştir olay benim için!
-
kesinlikle katılıyorum
-
kesinlikle katılmıyorum
-
Can Dündar denilen o.ç.!
sana demediğimi anlamışsındır herhalde???
-
Can Dündar denilen o.ç.!
sağol ya.anladık tabi yine de saçmaladınız iyice ne bu hadi birlik olalım eelmaa yı alt edelim olayı mı?her neyse.komik bu işler.basit ayrıca son mesajım bu sinirlerim açısından ne yazılanları okuyacağım ne de cevap vereceğim.büyüyün artık!
-
abi tabii müzik bizi gaza getiriyor zaten olayı bu metal müziğin en sert tepki vermek!ama bununla ne ilgisi var olayın?önce metalin nasıl oluştuğunu tarihini ve türevlerini öğrensin ve neden insanların neye karşı gaza geldiğini öğrensin ondan sonra yazsın!ayrıca kapitalizm karşıtıymış bende arkadaşımın üstü açık arabasında entel kapitalizm karşıtlığı yaparım bırakın şerefsiz herifi yemesin bizi daha fazla!
metal müzik en sert ve en doğal özgürlük hareketidir sertliği ise öyle iki günde "hadi biz sert müzik yapalım" gibi bir anlayışla oluşmamıştır!
önce bluesla başlayan evrim zamanla kapitalizmin vahşi bir şekilde sertleşmesiyle ve içinde caz rock'nroll,rock,hard rock vb birçok türevi barındıran bir süreci kapsamıştır!bütün bunları bilmeden osurur gibi konuşmak kolay tabii!
-
yeter be kardeşim yeter!!!....müzik formu diye bişey açmış adamlar..sabahtan akşama kadar metal müzik faşist midir..metal müzik satanistmidir,metal müzik oylemidir metal müzik boylemidir.....
bıkmadınızmı aynı şeyleri konuşmaktan..he ne oldu şimdi metal müzik faşistdir eeeeeeee...metal müzik satanistdir eeeeeeeeee....sanene!!
sen işine baksana..
aklınızda kuşkumu var devamlı birbirinize soruyosunuz..zaten hepiniz metal müzik dinliyosunuz.kimsenin evet metal müzik faşistdir dediği yok ki..korler sağırlar birbirini ağırlar misali.....eğer gerçekten oğrenmek istiyosan git bari metal müzik karşıtı bi sitenin formuna yazki en azından neden metal müziğe bole bişiler dediklerini oğren..
-
saçmalama biz metalin ne olduğunu tartışmıyoruz!biz böyle bir hakareti ve cahilliği nasıl olduda bizim aydın sandığımız biri yaptı ve insanlar bu saçmalığa inanırlar ve bize zaten sempatyle bakmayan insanlar yine üzerimize gelir diye endişeleniyoruz!
ne çabuk unutuldu satanist olayı?benim annem bile inanıp gaza geldi ve benim bir slayer tişörtüm bu yüzden çöpe gitti ki bu hiç birşey birçok arkadaşım sırf siyah giyiniyor diye polisten ve serserilerden dayak dahi yedi!hatta bi arkadaşım okulda hocasıyla kapıştı ve okuldan atıldı yobaz herif bizmkine satanist b.ku atmış ve üzerine falan gelmiş bu da dayanamayıp hocaya dalmış!
işte ben bunları hatırlıyorum ve böyle toplumun üzerinde sözlerinin azımsanamayacak derecede etkisi olan biri bu şekilde konuşursa aynı ve bana kalırsa daha beter şeyler yine yaşanacak!
şimdi anladın mı?
-
eyvallah heimdall tamemen içimden geçenleri söylemişsin...aynı şekilde benimde pentagram tişörtüm çöp oldu..insanların bakışınıda unutmamalı...lanet olsun hepsine...
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Metal müzik dinlemek faşistliktir diyen faşisttir!!!!!