Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metal müzik dinlemek faşistlik mi?

• Serpent_King • 31 Aralık 2004 12:48 • #446145
    Önce araştırıp her fırsatta tüm cahillerin üstüne çişini kakasını yaptığı heavy metali bu işin içine katmalıydı.

Çünkü biz üniversitede guns and roses dinleyen bir adama "ahanda satanist" denebilen bir ülkede yaşıyoruz.....lütfen duyarlı olalım..Böyle aydın kimliği taşıyan insanlar da osurursa cemaat ne yapar ?
  • X-LoMBaRDo • 31 Aralık 2004 12:51 • #446146
    Araştırma mı?Laneth araştırma kimin umrunda!İnsanlar sadece hissettikleri ve kendeni en iyi şekilde anlatan müziği dinler!Ben şahsen bunu ciddiye almıyorum beyler! Sizde almayın! Ama malesef toplumumuz cahil olduğu için bu tür şeylere kanıyor! Sallayın o yazaraları,korkak p.çler onlar!
  • heimdall • 31 Aralık 2004 12:56 • #446148
    işte benim buna artık inanmam çok zor!
    tamam insanları bir kere yanlış yaptı diye eleştirmek yerin dibine sokmak yanlıştır ama burda drum farklı bu adam aydın ve araştırmacı yazar geçinen biri ve hata yapsa bile böyle tam anlamıyla taraflı ve cahilce yapmaya hakkı yok madem herkesin taktir ettiği birisi o zaman herkes kadar hata yapma hakkıda yok o madem insanların saygı duyduğu başarılı bir yazar o zaman herkesden dah az hata yapacak!
    lafının bilecek nereya gittiğini ki bence ya bilmiyor yani zannetiğimizin aksine cahil bi herif bu ya da başka birilerinin kalemi!bence ikiside birbirinden kötü!
  • X-LoMBaRDo • 31 Aralık 2004 13:06 • #446150
    Bir kere insan faşistse ise bu içindedir! Müziğinde değil!Bunu yanlş yerlere çekmek,yanlış anlaşılmalara neden olur!Neden metal değil de rap ya da pop olmuyor!!!Ya da arabesk olsun kardeşim neden heavy metal e bok atlıyor?SAÇMA!
  • eelmaa • 31 Aralık 2004 13:08 • #446151
    hadi gidip linç edelim.önce ayak tırnaklarını sökelim sonra dilini koparıp kulaklarına tıkayalım.gözlerine çatal sokup çatalı 360 derece dönderelim.sonra fareleri salalım üzerine izleyelim onları.

abartıyorsunuz.mübalağ sanatı hiç bu kadar iyi icra edilmemişti.
  • X-LoMBaRDo • 31 Aralık 2004 13:16 • #446152
    mesela abartmak değil.. Yanlış yönlendirme! Herkes her okduğuna inanıyor!
  • STERN • 31 Aralık 2004 15:52 • #446168
    can dündar hakketen en sevdiğim yazarlardandır..eelmaa nın dediği gibi kapitalist düzene karşı bir çizgiside var ve beni yazılarına en çok çekende bu..Ki eelmaa nın gösterdiği yazıda da bunu açıklıyo ama metal müziği bu şekilde hiç katmamalıydı.örnek olarak mettallicanın bi şarkısı diyo. çoğumuzun ilk göz ağrı olan metallica nın one şarkısı tamamen savaşı lanetler biçimde. keşke can dündar biraz düşünerek yazsaydı derim.
  • Holy_Bastard • 31 Aralık 2004 17:51 • #446178
    O halde Can Dündar geçsin karşımıza da konuşurken bize metal dinletsin.Eğer coşupta öldürürsek haklıdır.Ama dinlememe gerek yokki ben şu anda onu öldürmek istiyorum.Demek istediğim şey içimde varsa zaten yaparım.Müzik bi etken olamaz.Yok oldu ki yaptı benim gibi biri ,müziğe mi atıcaklar suçu? Justice For All ve One'ı örnek vermişsiniz.Bende pentagram'dan No One Wins The Fight'ı söylüyorum.Acaba bu herif dinlediği sözleri k.çıylamı anladı.Veya onu o müziği dinlemeye iten neydi.Melodilere bakıpta müziğin teması , bize vermek istedikeri , vs. gibi şeyleri anlıycak kadar usta bi müzisyen mi bu?Ben ARAŞTIRMACI YAZAR diye biliyodum.Ama artık bence SALLAMACI AMPUL.Ama etrafına aydınlık saçmayı kesmiş bi ampul.Sadece karatıyo meilletin beynini kendi salak düşünceleriyle...
  • STERN • 31 Aralık 2004 19:07 • #446193
    dostlar şimdi şunuda kabul edelim....konu baya dağıldı aslında...hiç birimiz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz.pentagramın BİR albümümü ilk dinlediğim zaman mütiş gaza gelmiştim...ki çoğu konserlerde sandalyelerin falan havada uçuştuğunu hepimiz biliyoruz aramızda bunu yapanlarda vardır sanırım...Yani sonuç olarak bu müzik bizi
    gaza getiriyo..ama asla ne fırında insandan sabun yapacak kadar nede bi adama saldıracak kadar.ama ben bu müziği içimdeki isyanın dışa vuruşu olarak görüyorum ve bu sebepten dinliyorum.
  • Ktulu • 31 Aralık 2004 19:42 • #446196
    aklın başında mı senin?

adamın yazdıklarını bi daha oku istersen???