Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Medya neden Manga denen grubu gazlıyor?

• sonicyouth • 7 Ocak 2005 18:23 • #446892
    2 tane müzik kanalındada sürekli animasyon klip gösteriliyor röportajlar falan, Rashit e bu kadar yer ayrılsa tv anlam kazanır
    nu-metal sanki iyi bir bokta
  • Holy_Bastard • 7 Ocak 2005 18:50 • #446896
    NEEEEEEE?

Nu-metal'i sevmiyo olabilirsin.Ama seven bir çok kişi var.Mesela ben Linkin Park sayesinde dinlemeye başlamıştım.Sonra KORN dinledim.Yani hayranı çok merak etme.Bende metal'e teknovari şeyler karıştırılmasına pek iyi bakmıyorum ama adamlar iyi yapıyo işini.Kalkıp laf söölemiyosun.Ayrıca Manga Rap'i biraz ayarında tutup Gitar konusunda daha cesur olsaymış çok iyi bi şey olurmuş bence.Neden mi çok reklamları yapılıyo?Arkalarında SONY MUSIC yazıyo ondandır...Ama bi daha ki albümlerini bekliyorum açıkçası.Kötümü olur adam gibi her türden türk grup çıkması?
  • Infusion • 7 Ocak 2005 19:13 • #446898
    NEEEEEEE?

Nu-metal'i sevmiyo olabilirsin.Ama seven bir çok kişi var.Mesela ben Linkin Park sayesinde dinlemeye başlamıştım

Linkin park ve nu-metal haa.. güzel.. aferim! helal olsun sana..
    kardeş önce ne tür müzik dinlediğini bi öğren istersen!
  • morvedelisi • 7 Ocak 2005 19:30 • #446903
    ben de anlamadım pek bi şike var gibi duruyor...
    geçen ne zaman hatırlamam tv izleyeceğim geldi haberde çizgi film klipler...
    ahhhaaaa bu kadar önemli bişise çoktan vardı öyle klip
    ne sıklıkla çıkarlar bilmem müzik kanallarına.
    pek sevmedim pek özenti duruyorlar
  • Holy_Bastard • 7 Ocak 2005 19:40 • #446905
    İstersen LP'nin kendini masıl tanımladıına bak.Bende katılıyorum adamlara.Ama şahsen Arabesk'i tercih ederim.Hetfield babanın söyledikleri damardan girer.Artı MASTEYN+METALİKA=MASTİKA düetini çok severim.Müzik zewkimle ilgili daha çok şey merak eden? :))))))))
  • Infusion • 7 Ocak 2005 19:58 • #446907
    önemli olan bi grubun kendini nasıl tanımladığı değil dinleyenlerin onları nasıl tanımladığıdır.. linkin parkın bana göre(birçok kişinin de bana bu konuda katıldığına inanıyorum) nu-metalle alakası yok.. Manga da nu-metal yapıyoruz diye çıktı ama uzaktan yakından alakası yok.. adamlar tamamen rap yapıyolar.!!
  • Rebelfire • 7 Ocak 2005 20:05 • #446908
    infusion arkadaşım ne manga nede lp dinlerim ama manga için fikiri yürütemezsemde lp için şunu söyleyebilriim.LP nu-metal yapıyor ve kendiside hayraanlarıda hemen hemen herkes bunu böyle tanımlıyor..belki rapo kısmı senin gözüne daha çok batmış olabilir ama onlar nu-metal yaapıyor.
  • Rebelfire • 7 Ocak 2005 20:09 • #446910
    yaws orda rapo değil rap yazması gerekiyodu:)
  • Holy_Bastard • 7 Ocak 2005 20:14 • #446911
    MaNga'nın Rap'in ayarını kaçırdığını söyledim zaten.Ama bi şarkıya bakıp yorum yapılmamalı bence.Bende albümü var.Pişman mıyım aldığıma?Hayır.Ayrıca LP konusuna gelince...Adamların güzel Türk Sanat Müziği yaptığına katılanlar var bak.Tek diilim:)
  • Infusion • 7 Ocak 2005 21:32 • #446916
    elbette ki yalnız olmayacaksın güzel kardeşim..lp'nin birsürü hayranı var..istediğin müziği dinle istediğini yap beni ilgilendirmez..ama nu-metalle hardcore/rapcore tarzlarını karıştırmamak lazım..