-
iyi olmadıkları için gazlıyor
-
KİMSENİN MANGAYI GAZLADIĞI YOK..adamlar türkiyenin en güçlü plak şirketlerinden birinde albüm yaptılar...SONY MUZİK..e tabi menejerler halka ilişkiler ve promosyonda süper olunca oluyo bole şeyler..
not: bu arada SONY MUSİC bu aralar genç şarkıcı ve guplara ilgi gösteriyor..ilgileniyolar da....albüm yapmak isteyenler gönül rahatlığı ile demolarını yollayabilirler...beğenmezlerse kargo ile geri bile gönderiyorlar.. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN özelden mesaj thriller.. :) demo adresleri vs.nin olması lazım bende...
-
abi ne var gazlasınlar fesat msnız be bence çok iyi ve yeni türde müzik yapıyolar
-
medya bütün boş şeyleri gazlıyooooo:))))))))
nedir bu medyadan çektiğimiz:(
-
Şu dünyadaki Alternatif müzik akımı ne? Nu-metal diyorlar.Ha,iyi güzel.Bizim nu-metal grubumuz varmı? Hani şöyle kralda falan çıkacak bi grup.Ulan Paramı elalemin gavur adamına vereceğime,hakikki sony malı Türk gruba veririm.Harbi haklısın,bi de arkasında türk ezgileri varmış diyorlar resmen.Ona bakarsan türk nu-metal bu.Destekci kazanabilmek için sinerjiye girmişler herhal.
MEDYA neyi gazlarsa işin içinde bir b.k vardır.MEDYA beni gazlasa,otururum köşede konuşmaz taklidi yaparım.Tabi iyi müzik yapıyorsam,duman gibi.
-
:)Bırak gazlasınlar belki o gazla İyi birşeyler yaparlar
-
Ya benim kafama bir şey takıldı.LP'nin nu-metal olduğu konusunda bana itiraz eden arkadaş onların Rapcore/Hardcore yaptığını söylemiş.İyi de bunlar zaten nu-metal'in dalları!!!O halde LP neden nu-metal yapmıyo deniliyo?Ayrıca kırk yılın başında adam gibi bi şeyi destekliyo medya.Az önce bi arkadaşın dediği gibi Petek Dinçöz , İsmail Y.K'yımı desteklesin?Bu kadar karşı olmayın ya.Ben nu-metal hayranı değilim.Heavy metal tarzımdır ama böyle şeylerle çıkan türk grupların olması iyi.Bu karşıtlık niye doğdu onu anlamadım...
-
Medya değil arkadaşlar, müzik şirketleri olan Gergedan Müzik gazlıyor. 40.000 $ harcamışlar bu gruba. Düşünün artık,
-
Holy_Bastard a ben de katılıyorum.Çocuklar en azından geçmişte bu noktaya gelmek için uğraşmışlar.Yıldız Tilbe'nin,İsmail YK'NIN ve Şakşuka'nın 1 numara olduğu bir ortamda,bize yakın birilerinin 1 numara olması daha iyidir.
-
NEEEEEEE?
korn??????????????? neyse bunu boşver linkin parkla alakasını anlayamadım.
türk gruplar tabi ki çıksın ama iyi müzik yapanı ve taklit olmayanı lütfen
bi de ikinci albüm falan çıkarmasınlar hatta albümü toplasınlar