Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Medya neden Manga denen grubu gazlıyor?

• kessc • 7 Ocak 2005 21:51 • #446917
    2 tane müzik kanalındada sürekli animasyon klip gösteriliyor röportajlar falan, Rashit e bu kadar yer ayrılsa tv anlam kazanır
    nu-metal sanki iyi bir bokta

sadece bunla kalsalar iyi her sitede mangadan falan bahsediyolar mirkelam gibi olacaklar medya sisirecek bir zaman sonra patlayacak bence
  • Lucifer77 • 7 Ocak 2005 22:29 • #446923
    nu-metal pek tarzım değildir aslında..s.o.a.d ve korn sıkı parcalar üretiyo sadece..ama türkiye de alternatif müziğin gelişmesi gerekiyo bence ve manga da bunun için iyi bir adım olmus..özenti gibiler değil özentiler zaten ama hiç olmazsa eleştirecek bi nu-metal grubumuz var diye düşünüyorum..bardağın boş değilde biraz da dolu tarafına bakalım derim
  • catalist • 7 Ocak 2005 23:26 • #446944
    Valla bu manganın reklam olayları benimde dikkatimi cekti msn de bile reklamını yapıyolar.:)umarım iyi seyler olur.o kadar kötümser olmamak lazım:P ama ben pek iyi düşünemiyorum maalesef onlar adına o iz bırakanlar unutulmaz coverını dinledikten sonra ümitsizliğe kapıldım:)
  • düşyılmaz • 8 Ocak 2005 01:01 • #446965
    hakaten ne mu manga , ne ayak??
    kesmeşeker 7numaralı albümünü çıkarttı, hiçbiryerde görmedim, tesadüfen buldum, denk geldim..

manganın kaç albümü varki , varmı ya da?
  • souls_for_rent • 8 Ocak 2005 09:28 • #446981
    kesmeşeker bulamazsın... acaba adamlar kendi albümlerini bulabiliyorlar mı :)) ben burdaki kasetçilerden birisinden istedim son albümünü gitti bana tut beni düşmeden ile insülin i getirdi...olsun zaten onlar da yoktu...

ama manga... heriflerde para çok zannedersem... çünkü vedat sakmandan kliplerin dönmesi için bazılarının kanallara hala para ödediğini duymuştum...
  • düşyılmaz • 8 Ocak 2005 11:53 • #446987
    orası öyle,
    izin vernesi yanlızlığı mesela ben biliyorum, cenk taner kendisi biliyor bi de burda okuyanlar bilcek işte :)

manganımına tükürim!

gelir geçer.
  • HardrocK • 8 Ocak 2005 12:16 • #446988
    İkiside saçma?!

Ne mangayı ne de linkin park ı severim.Hatta ikisindende nefret ederim.Ama diğer kişilerede saygı duyarım.Fakat ben ikisinide numetal biliyorum.Bi arkadaş numetal olmadığını yazmış.Olabilir,o zaman nedir bu numetal?Kim numetal yapıyor? ve LPın yaptığı müzik ne?Bunları bana yazabilirmisin?

The Wolfram
  • leftermaiden • 8 Ocak 2005 14:09 • #446996
    bırak medya ılk defa ıyı seyler yapıyor daha once gazladıkları sanatcılara bak petek dıncoz,ayse hatun onal,hatta bır ara banu alkanı bıle gundemlerıne oturttular ama hıc degılse manga ıyı seyler pesınde kasedını aldım bence ıyıler hıc degılse otekıler gıbı dınlenmeyecek ıgrenc seyler yapmıyorlar .....)(
  • funky monk • 8 Ocak 2005 14:24 • #447003
    İkiside saçma?!

korn bence nu metal yapıyor
  • Infusion • 8 Ocak 2005 15:52 • #447017
    korn, fear factory(biraz daha sert) vs nu-metal yapar..
    linkin park, limp bizkit falan hardcore/rapcore yapar..!!