Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Medya neden Manga denen grubu gazlıyor?

• palles • 14 Ocak 2005 14:33 • #447668
    rap de değil rap öyle olmaz alakası yoktur bilmeyene anlatabilirim,zaten manga müzik yapmıyo onlar kukla bence prodüktörler onları kullanıyo yazıkkkk
  • palles • 14 Ocak 2005 14:36 • #447670
    bence hemen patlasın
  • palles • 14 Ocak 2005 14:39 • #447671
    ama iyi olmamaları çok kötü
  • Phish • 14 Ocak 2005 17:21 • #447688
    1- Manga popüler müzik yapıyor.
    2- Klibi dönen şarkısı güzel.
    3- Taklit eleştirileri falan gereksiz. Zamanla kendi tarzları oturacaktır.

Not: Forumdaki bu manga düşmanlığını anlayamadım. Heralde bu da ergen gençlerimizdeki Türkiye'deniyibirgrupçıkamazyaptıysataklittirenbüyükdreamtheater kompleksinden kaynaklanmakta.
    Kolay gelsin arkadaşlar..
  • palles • 14 Ocak 2005 17:54 • #447690
    manga düşmanlığıyla alakası falan yok iyi müzik yapamayan bi grup o kadar... bence türkiyeden iyi grup çıkmaz diye birşey de yok ayrıca..bal gibi de çıkar ama popüler kültür varolduğu sürece sağlam metal grupları her zaman underground piyaysa da kalacaktır çünkü salak medya ve prodüktörler kendine para getirmeyecek hiçbir grubun albümünün reklamını yapmaz ve albümü basmazlar...manga popüler olan bişey yapmıyo olsaydı biraz zor çıkarlardı...zaten türkiyede metal öldüğü için iyi grupların çıkması biraz zor dream theaterla alakası yok bana kalırsa..tek sorun eskiden albüm işiyle uğraşan grupların biraz da yaşını almış olmaları(iş güç falan) ve artık istedikleri müziği kaydetmelerini imkansız olarak görmelerinden kaynaklanıyor (bunu nedeni tamamen prodüktörler)...zaten ergen gençler yüzünden dream theater'a da bazen gıcık kapmaya başladım( o konuda haklısın)
  • Black Exodus • 7 Şubat 2005 07:42 • #449812
    NEEEEEEE?

Linkin Park nu-metal yapmıyor..Rap core denen bi halt var..Onu yapıyor LP..Korn ile alakaları yok..Manga, bu gazla bayağı uçar..Ama küüüüt diye de düşer..Keşke orijinal birşey yapsalardı..O zaman da medya onların peşinde olmazdı zaten..Özenti bir memleketiz kabul edelim..
  • HayalPerest • 7 Şubat 2005 08:25 • #449817
    Bir Kadın Çizeceksin

http://fcmx.net/vec/v.php?i=003702
  • RoCKeRGiRL • 10 Şubat 2005 09:32 • #450316
    tamam iyi bi grup ama fazla abartıyo medya bu işi.buldum delisi oldu millet yaa..
  • AYŞA • 10 Şubat 2005 10:01 • #450318
    DİKKAT!!!!!!!!!!!

ya güzel kardeşlerim,abilerim,ablalarım yapmayın,etmeyin..
    ortada bi iş,emek var.bırakın zirvede olmanın tadını çıkarsınlar.hem ,,,
    neden bu kadar gazlanıyo,her tarafta bahsediliyo diye soruyosunuz?
    aslında farkında olmadan sizde gazlıyosunuz..
    millet ne bekliyor bilmem yahu..kimse bişeyden memnun değil.onlara bu ün gökten zembille inmedi.çoğunluk sağladı bunu.biz TÜRK milleti olarak yaptık bunu..

..biraz takdir etmeyi bilelim derim..
  • Mad_Slayer • 10 Şubat 2005 12:07 • #450328
    arkadaslar bi grubun kendini ne kadar gelistirdigi 2. albümde yavas yavas ortaya cikar sabredin bakal1m 5 kisilik manga ne kadar gelisecek, elbet, mrk etmeyin hakk1 olan hakk1n1 al1r dünyada ama bi yerde hariç: türk müzik piyas1nda... arkadaslar iyi düsünün sadece para kazanmak icin müzik yap1lan bir memlekette müzik sanat1n1n geleceginden söz edilemez,adamlar istediklerini yapmışlar tabi aç kurtlar da para uğruna taze mal var diye piyasaya sürmüş,medya,sponsorlar cartı curtu hepsi bu grubun sırtından para kazanıyo, bende medya olsam bende bu grubu zirveye çıkarırdım niye çıkarmıyımki, nerde beleş oraya yerleş...
    kalın sağlıcakla..