-
:) Tuncay abi ne biliyim yaa :) Dark Tranquility ve Children Of Bodom un yeri ayrı tabi ama ANATHEMA dinleyince farklı oluyo ya başka dünyalara gidiyorum en büyük etkende Vincent Cavanagh ın o uçuran sesi:) C-None nin de dediği gibi ben harbi dom..ım yani onlara :))
"When the silence beckons, and the day draws to a close.
When the light of your life sighs,
and love dies in your eyes,
Only then will I realise,
What you mean to me..."
sevmeyen ölsün uleeeyyynnnnn :)
---osmANATHEMAnia---
-
hadi lan osman daha 1 ay öncesine kadar anathema dan nefret ediyordun arkadaşlar ben size osman ın bu yazıyı yazmasının nedenini söyliyim bu bi kıza yalakalık olsun diye yazdı kıza sarkıyo osman ama kız yüz vermiyo osman ne yapsa kız umursamıyo son numarasıda bu olmuş kız anathema yı çok seviyor osmanda kıza yalakalık olsun diye gözüne girmeye çalışmak için bunu yazıyo ayıptır osman yapma etme bari böyle iğrenç bi iş için anathema yı kullanma
-
Hooops!Ölmek o kadar kolay mı be! Anathema sevmeyen yavaş yavaş öldürülmeli, hele bok atanın üzerinde bütün işkence yöntemleri uygulanmalı, nıhahaha yaşasın sadizm! Şaka bir yana gerçekten beğenilmemesi imkansız bir grup. Bi de Osman var ya en sevdiğim Anathema şarkısının liriklerini yazmışsın, içim bi hoş oldu. Bu şarkı beni alır, biryerlere götürür o derece yani. Anathema'nın başarısında Vincent'in vokalinin rolü çok büyük. En sevdiğim vokallerdendir ayrıca. Adam hissederek söylüyor resmen tutmasak ağlıcak ya! Ben aslında Anathema'nın taaa Doom yaptığı zamanları da severim. Vokalist farklı, böğürüyo durmadan ama onlar da güzel. Netten bulursanız indirip dinleyin çok eski şarkılar. Kayıtları da biraz kötü ama dinlemeye değer bence. Yine çok konuştum ben ya...
-
Mohahahahahha !!!
Ben de diyorum Immortal'dan sonra nerden çıktı bu Anathema sevdası :))) Birden huzur evi moduna girmiş falam :))) POhahaha...
Ya biliyodum zaten bu işin içinde başka bi iş olduğunu :))))))))))
olm atakan seni bi yakalarsam varya bittin olm sen yallaaannnn aq yaaalllaannnn şerefsize kontür yollamadım diye olayı saptırmış ANATHEMA yı böyle yalanlarınla lekeleme...olm yicem seni...
ANATHEMA sevgisi bitmez...benim ANATHEMA yı ne kadar sewdiğimi herkes bilir....
-
osman noldu olum sana nerden çıktı bu anathema sevdası tamam sözüm yok ANATHEMA ya ama nerde bizim black çi osmannnnnn çabuk kendine gel fazla da kaptırma kendini
...black spell of destruction...
ulan varg sen adamı yersin be...
hapisden çık beraber boğazlarını kesip s.kelim nefes borularını:))))
-
:) adem black i bırakmadık be abi ;)kaptırmam kendimi korkma.Varg kalbimizde ;))
black-death forever ;)
-
sevilmez mi be adam sadece benim doom günlerimde yakıyodu kiliseleri:))))(yaktığı bu kiliselerin satanizmle alakası yoktur bilginiz olsun diye sölüyorum b.k atmayın diye yani)
-
heee biliyorumm abi yaa tam senin d.gününde yakmıştı eleman:)
ballısın be adem eheheh :)
-
hehe:)))))))))))
metal milita'nın dinlediği şarkı:burzum-black spell of destruction ......
nargaroth da güzel coverlamıştı...