Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ANATHEMA Dinlemeyen Ölsün...

• pengelens • 29 Ocak 2005 17:25 • #448869
    burzum-black spell of destruction eheheh ademle cover ını yapcağımız parça ;) en güzel bizimki olcak..dimi lan adem :)
  • Metal milita • 29 Ocak 2005 17:27 • #448870
    tabi olum ama burzum dan sonra en güzeli bizimki olcak:)))))
  • pengelens • 29 Ocak 2005 17:30 • #448872
    eheheh tabi lan:) abi yeter ya burası anathema başlığı altında anathema hakkındaki yazıların olacağı yer... biz burzumdan bahsediyoruz:))
  • SoNne • 29 Ocak 2005 17:34 • #448873
    uyuzum bi tane....ANATHEMA Bİ TANE...:)
  • pengelens • 29 Ocak 2005 17:43 • #448875
    eyyy anathema severler :) klonimiz olan ana tema:Anathema kolonisine üye olmayanda ölsün:)

http://www.garaj.org/koloni260.htm

We're just...
    a blink of an eye,
    a dream for the blind,
    visions from a dying brain..
    I hope you don't understand!

osmANATHEMAnia
  • PunKid • 29 Ocak 2005 20:51 • #448900
    neden ölsün ya......isteyen dinler istemeyen dinlemez şimdi sizin anneniz babanız dinlemiyorsa ölsün mü yazık valla :)
  • chazy_chazzz • 29 Ocak 2005 21:31 • #448904
    yavv anathema baba gruptur...vincentın sesi eritir bitirir adamı... dinlemeyen ölsün demeyelim çünkü zaten yaşıyor sayılmaz:)))) hem herkes dinlemesin anathema dinlemek bir ayrıcalık olsun bence:))))
  • talena • 29 Ocak 2005 22:04 • #448911
    tamam canım hadi sen nofx,rancid falan dinle..verdiği duygusu senin anlayamicağın kadar bi derinliğe sahip olan yüce bi grubun başlığı altında yazma bence bi daha..illa yazıcam dersen de bu kadar sığ ve basit cümleler yazma.
    her neyse..ya bi de şöyle bi durum var: tamam silent enigma albümü a natural disaster'dan çok daha damardandır..ama çoğu anathema dinleyen, bunu bi "tarz" değişikliği olarak adlandırıyo.ama bu bence kesinlikle adamların ruh hallerinin değişikliklerine bağlı.(tabi bi de grup elemanlarıyla da ilgisi var.bknz:silent enigma ve alternative 4-->duncan patterson,mükemmel söz yazarı) ve bana kalırsa müzikte olgunlaşmayı en iyi yapan gruplardan birisidir anathema(opeth'İn yeri de ayrıdır bu konuda=). yücedir yani..alıp götüren ve kaybeden cinstendir..müzikten ötedir.. ha bu arada derinlikten kastım şudur:

The soul has seen
    Through eyes of heaven
    The imperium of earth
    There's nothing left to perceive
    Help me to escape from this existence
    I yearn for an answer... can you help me?
    I'm drowning in a sea of abused visions and shattered dreams
    In somnolent illusion... I'm paralysed

Transfixed... I gaze through my window at a world lying under a shroud of frost.
    In a forlorn stupor I feel the burning of staring eyes, yet no one is here.
    Detached from reality, in the Knowing of dreams, we know the
    entity of ensuing agony waits to clasp us in its cold breast, in an empty room.
    We awake and it's true...
  • talena • 29 Ocak 2005 22:06 • #448912
    bu arada yazım chazy_chazzz'a değil=)
  • Ktulu • 30 Ocak 2005 03:16 • #448933
    Ya bu sözler size de arabesk gelmiyo mu? :) Yoksa sadece bana mı öyle geliyo :)

Şahsen Anathema'nın müzikal açıdan bu kadar abartılacak bi grup olduğunu düşünmüyorum. Zaten hiçbir grubun "ilâhlaştırılmasını" da tasvip etmiyorum. Bu dinleyenin zayıflığı olur çünkü... Bende tarz'dan çok grup saplantısı vardır ama hayatım boyunca hiçbir grubu kendime "tek tarz" olarak belirlemedim. Hatta çok alakasız tarzlardaki gruplara karşı sempatim vardır:

Metallica
    Opeth
    Cradle Of Filth
    Children Of Bodom

Kendinizi bu kadar kaptırmayın dinlediğiniz müziğe :) Hayatınıza yön veren şey bu değil. (eğer yapmıyorsanız tabii ki)