-
heheh.
Bu like tıklayın:
http://www.muzikpark.com/tuncay.html
ve nasıl solo atılır bi bakın derim :)
En az Malmsteen kadar hızlı bi adam Micheal Angelo.
Umarım solo atan arkadaşların hevesi kırılmaz, aksine nasıl daha hızlı olacaklarını burdan kapacakları tricklerle öğrenirler.
Alın, bakın , faydalanın..
(Video'nun gelmesi için linke tıkladıktan sonra 10 sn beklemeniz gerekiyo.)
-
Karşılaştırın :)
Evet hatta bu linke tıklayarak eski Micheal Angelo'yla yeni Micheal Angelo arasındaki farkı (!!) bulun bakalım :)
http://s16.yousendit.com/d.aspx?id=17ZDGIQU5CZZI0YVGSZ48Q6GGU
Bu linkte de 4 farklı gitarla 4 kere çekilmiş videolar üstüste bindirilmiş ama adam o kadar "metronomik" ki, videolar arasında geçiş olurken solo ritmi hiç bozulmuyor.
Yalnız hala izleyip görüş belirten olmadı. Acaba diliniz mi tutuldu merak ettim :)) Benim ağzım bi karış açık kalmıştı ilk izlediğimde :)
-
Hayırrr....
abi akıllı olan izlemesin,bakın uyarıyorum,sonra "vay ben duymadım,vay ben işitmedim" istemem.
gitaristler,gitarist adayları,sizde bir Micheal Angelo olmak ister miydiniz??
boşverin olamazsınız,kasmayın :)))
-
Hayırrr....
ben o adamı çok önceden görmüştüm ve oha diye kalmıştım adam sadece gitar tekniği değil piyano tekniğiyle çalıyo düşünün ama ben onu geçicem inşallah bi 10 ıyl çalışacam :)
-
Hayırrr....
Ben de 2 sene önce izlemiştim bu video'yu. Aslında çok daha eski bi video gerçi..
Bugün nette limewire'dan arama yapıyodum arşivi genişletmek için. Burda enstrüman forumunda da "nasıl hızlı sweep yapılır" gibisinden topicler görünce aklıma hemen Angelo geldi :) Arattığım gibi buldum ve çektim. Üstelik adamın yaşlanmış haliyle de aynı parçayı çaldığı videoyu çektim :) Ya metronom gibi adam, hala aynı tonlar, hala aynı sürat..
Kafayı yemek için birebir...
-
1.47 kadar oha diyodum şaşkınlık içinde izlerken bir anda bunalıma girdim...o ne abi öyle ...bilgisayar efekti falan olmasın ....
-
aynen ya oha oldum bende resmen bu ne abi ya
ne tenekler var bızde boyle ot ot yasayalım
bende dusundum bır oyun olamsın dıye cunku gozlerıme inanamadım.
o eller e bakın ya halen hayretler içindeyim harbiden
-
ben kollarımı rastgele sallasam da o kadar hızlı olmaz....adam bi de doğru zamanda doğru perdeye basıyo....adamın kolları resmen blurlanıyor.....
-
Arkadaşlar bu bi oyun falan değil, sizin için adamın 4550 yaşlarındaki videosunu da koydum hem de 4 farklı gitarla yine aynı parçayı çalarken. Zaten şu anda da adamın 80'lerdeki grubu Nitro'nun parçalarını çekiyorum, bi sololar var, sanki miyavlıyo alet ya :)
Neyse ben devam ediym :)
bişeyler yapmaya çalışmış işte :))
bu herifle aynı anda çalmaya başlasak ben gitarı düzeltirken herif şarkıyı 27 defa tekrar eder :)))