-
Chris Impelitteri
süperyaaa...
+98oktan
-
Yok abi bu videoları türk gruplarına izleticeksin hepsi tedavülden kalkacak.. Ne iyi olur demi.. Ben daha izlemedim.. Ama izlesemde beni etkilemez(umarım).Ben Yngwie, satriani izleyerek başladım bu işe...
-
Yngwie Can't Touch This !
Bende bunun üzerine "dört gitar çalacaksın(aynı anda)" diye şarkı yazarım...
-
Hayırrr....
bittim ben !
-
Peruğu ve 30 perdeli gitarıyla Michael Angelo :D
ktulu nun grup arkadaşı olmasan Cem köksal hakkında yngwie özentisi dediğin için çok ağır laflar sarf edebilirdim sana... Ama yine gerginlik olmasın.. Bir Türk düşünürü derki(Ki bu kişi grupmulanbuuu'nun ta kendisi) " özenti olacaksan da iyi birisini taklit et." Ama yngwie de özentisi olunmayacak adam değil yani..
ChoseN a
-
Chris Impelitteri
Kris abimizin de hemen videolarını indiriyorum :)
SPEED LIVES !! ;)
-
Peruğu ve 30 perdeli gitarıyla Michael Angelo :D
Doğrudur Paul amca çalıyosa inanırım...Ama sadece hız vardır şarkıda ruh yoktur herhalde....
-
Chris Impelitteri
Turkish(i)Metal arkadaşım.. Rahat bırakın adamı zaten son nefesini veriyodur şimdi...Adam m.ö den kalma zaten... Yakın yüzyılda ölmezse o dediğin operasyonu yaparız..
-
Chris Impelitteri
Abi bunda bi boktanlık var adamın elindeki gitar kaç kere değişiyor.Bi seferde çalmamış adam hepsini
-
Chris Impelitteri
Senin bahsettiğin 2. video. 1.sinde tek seferde çalıyo. Ayrıca zaten adam konserlerinde falan da çalıyo bunu. hem sadece 1 değil 4 saplı gitarla da benzeri şovları varmı ben grmedim ama gören arkadaşlar var :)
Ama inılması zor gerçekten dediğin gibi :)