-
Sanık Angelo
gitara başlamayı düşünen müzik severleri bu sevdalarından vazgeçirmek ve iyi kötü bir şeyler çalan gitaristleri ise intihara teşvik etmek suçundan dolayı 68.953 yıl hapis istemiyle yargılanan terbiyesiz gitar virtüözü M.Angelo'nun duruşması mahkeme salonunu basan onlarca gitar gazisinin "Angelo şaşırma,sabrımızı taşırma!" nidaları eşliğine yaptıkları saldırı sonucu bir dahaki haftaya ertelendi. Angelo TCK'nın bilmem kaçıncı maddesinde yer alan "kamu düzenini tahrik edecek boyutta gitar çalmak ve bunu umuma açık yerlerde ifşa etmek terbiyesizliği suçu" ifadesi sonucu yargılanıyor.
Sapık Gitaristler Ajansı
-
Peruğu ve 30 perdeli gitarıyla Michael Angelo :D
Bu herif İstanbul'a konsere gelmişti. 4 saplı bi gitarı var adamın ve (onu da bu rahatlıkla çalabiliyor bu arada) adam her klavye için tek elini kullanarak çaldı. tabi 4 eli olmadığı için aynı anda çalamadı hepsini :), ama yine de süper bir şov oldu.
onun hareketlerini yapıyor olmakla biryere varılmaz tabii, ancak Michael Angelo özentisi olunur. Nasıl ki ortalıkta binlerce Malmsteen özentisi varsa, (bkz. cem köksal)
Adam çok orijinal ve süper bi gitarist bence.
-
bu solodan daha hızlı bir solo var hemde akustik gitarla , sevgili amcam Paul Gilbert'tan - I understand completely'i dinlerseniz anlayacaksınız zaten adam anlamış gitarı tamamen şarkıyada adını öyle vermiş :)
-
Abi bu da çok hızlı ama çok kısa, bu kadar uzun süreli çalmıyo ya :))
Gerçi şu anda başım dönüyo.. 3 gün durmadan Amon Amarth dinleyen benim, şu anda 1 saattir dinlediğim Angelo'dan başım dönüp midem bulanmaya başladı :)))
solo atmıcam bundan sonra ne diybilirm başka
-
bişeyler yapmış :)))
alem adam şu mayk..
-
bişeyler yapmış :)))
biliyoum bu herifi manyagın tekidir iyi çalıyo şerfsiz ama duygulu solosu yok :/ ya bole videoları ben biriktiriyorum varsa bildiğiniz adres yazın buraya kurabiyem sağol
-
Chris Impelitteri
En hızlı mı ? En hızlı çalan herif bilinmez ama Chris Impelitteri Angelo'dan daha kasıcı hızlı çalar.
Impelitteri - Screaming Symphony albümü 17th Century Chicken Picking'e kulak atın adam penalıyor :O
Hatta ilk Impelitteri EP'sinde soloları zaman zaman o kadar hızlı çalar ki iki nota arası duyulmaz gibi psikopattır :)
-
Hayırrr....
demek o kada iyi.. Ben daha indirmedim ama... Bilmiyorum..Şevkim kırılır mı dersiniz.....
-
Chris Impelitteri
maykılın açık adresini buldum.gelmek isteyenlerin üzeri aranacak yeterli alet hırdavat çıkmayanlar götürülmeyecektir.geliyoruz maykıl şahadet getir.