-
Yngwie Can't Touch This !
:)))))))))))))))))))))))))))
http://www.deanguitars.com/angelo/
Adam için özel yapışık gitar yapmışlar. Yaklaşık 100 derece açıyla gövdeden yapışık imal edilmiş. Artık aynı anda mı çalıyo iki elle bilemem :)
binlerce defa komplekse girip depresif dehlizlerin zifiri karanlığında çaresizce sürünmek isteyen gitaristler gönül rahatlığıyla izleyebilirler. kaybedecek bir şeyi olamayan ümitsiz dostlarımız da son kez izlesin vidyoları,hayatın acı gerçekleri bunlar görün ve dünyayla son bağınızı da kopartın...
-
ktulu başka var mı hocam bunun gibi link ?
-
ya abi bu kadarda işkence yapılmazki bi insana ya.izlerken bildiğim bütün küfürleri ettim adama.hayır yani olmaz ki bu kadar da.çalan var çalamayan var.demi yani ;(((
-
Yngwie Stratocaster'dan başkasına dokunmaz zaten,Angelo'yu kınıyorum :)) zaten depresyona girdim,daha bir kınıyorum :)) abi bırakın izlemeyin yaa,bırakın dağ bayır gezelim..
-
Bassçımızla yaptığım MSN konuşması :)
Ktulu'nun şu anda dinlediği parça: Micheal Angelo - Yngwie Can't Touch This
ChoseN:
euhhu
ChoseN:
olm michael angelo manyak ya
ChoseN:
4 saplı gitarı var herifin
ChoseN:
tersten çalıyo falan,
ChoseN:
tersten çalmak ayrı
ChoseN:
tersten onun yaptıı şeyi yapmak ayrı tabi
ChoseN:
hehe
Ktulu:
:)))
ChoseN:
olm hayvan gibi teknik ötesi bi adam. bi vidyosu var levent'de, 30 perdeli özel yapım bi gitarda hayvan hayvan çalıyo falan, sonra kafayı yemeye başlıyo gitgide ince perdelere doğru çalıyo inceliyo inceliyo en sonnda adamın teki gelip kollarından tutup çekerek kameranın önünden çekiyo herifi falan
ChoseN:
euuhe
-
hakkında ekşi sözlükte yapılan yorumları okuyunuz.
-
Abi ben bunları peer programın birinden çektim. Normalde internette değildi. Sırf sizler için 1 haftalık host aldım upload ettim 2 videoyu da.
Herkes görüp izlesin, faydalansın, dünyada ne adamlar, ne yetenekler var, keşfedilsin diye.
Umarım bir daha Mor ve Ötesi, Duman, Manga kavgası yapılmaz bu videolar izlendikten sonra :)
"Bir Gitar Çizeceksin" diye şarkı yazarım ben bu vidyoların üstüne.
-
Ekşi sözlükten alıntı:
iğrenç bir saç modeli olan, kestirirken berbere "abi suratı aç gerisini siktiret" dediğini düşündüğüm, öküz gibi hızlı gitar çalan ve tokatlayan (speed kills adlı video'da tokatlar alttan üstten fütursuzca), sağ eliyle de sol eliyle'de klavyeye hakimiyet sağlayabilen, hayvan gibi 28 perdeli gitarı olan, ama hızlı çalmaktan başka bi boka yaramayan (bkz: nitro) aşmış gitarist.
ders videolarında öğretmekten çok soğutan bir yapısı vardır. akıl almaz dercede hızlı ve rahat çalar, şovu sever. alternate picking olayında "alternate picking koşmak gibidir. iki kez aynı ayağınızı öne atarak koşamayacağınız gibi, 2 kez üst üste penanın aynı yüzünü tele vurarak da hızlı çalamazsınız" demiştir. ders videolarının son sözü de genelde: "practice, practice, practice"dir.
michael romeo'yu, john petrucci'yi çok hızlı picking yapıyor sananlar bu kardeşimizi izledikten sonra dillerini yutarlar. zaten bahsi geçen 2 gitarist de michael angelo ile karşılaştıklarında kendisine teşekkür etmişler ve 80'lerin sonunda çıkardığı star licks adlı videosundan çok şey öğrendiklerini belirtmişlerdir.
kendisini izleyerek tekniğini geliştiren bir diğer azman da dimebag darrell'dır. cowboys from hell çıkalı 1-2 ay olmuşken mike bir pantera konserine gitmiş, kendisini seyircilerin arasında gören dime setlist'i kendisine ithaf etmiş, konserden sonra da yanına giderek "senin videolarını izleyerek büyüdük abi, sağol varol" demiştir.