-
nuri kusura bakma sorun o kadar saçma ki cevap veremicem...böyle bir yargıya nerden vardın? diyerek soruna soru ile karşılık vereyim bende bari...
-
sezen aksu bir numara diye herkes dinlemek zorunda değil,kisinin zevk meselesidir.rockcı zaten rock muzik dinler bunun dısında da istedğini dinler kimse kimseye zorla bisey dinletmiyor ya da bir zorunluluk yok ki rockcılar baska muzik dinleyemez diye.
-
Başka tür müzik dinlemeyen kesim metal dinleyenlerdir genelde.Ama bu söz iğneleme amaçlı değil çünkü bende metal fanıyım.Nedenine gelince sert müziği severim ve diğer müzik türleri sert diildir bana göre.Ama metalcilerin bile sevdiği farklı tür müzik yapan sanatçılar vardır.Mesela öyle bi forum açılmıştı.Bi tek Ktulu aklımda kaldı o da Sezen Aksu'yu dinlerim demişti...
-
Pardon o Thriller'mış...Ktulu Oya&Bora demiş...Hafızama güvenmemem gerektiğini anladım :D
-
1. rockerlar zorla dinletilen müziklerden nefret eder
2. rockerlar fazla popüler (piyasa) şeyler dinlemekten de nefret ederler
3. rockerlar elbetteki başka müzikler de dinlerler ama şart: kaliteli olacak (yani savrula savrula savrulup kavrula kavrula kavrulmazlar )
4. belkide rockerlar başka müzikler dinleyip doğru olanın rock müzik olduğunda karar kılmışlardır (ben bu örneklerdenim:). yani rockerlar seçme hakkını kullanabilmiş kişilerdir
işte böyle nuriciim. hı bu arada senin ne müzik dinlediğini pek bi merak ettim!?
-
arada jamiroquai ve snoopdan bisler dinlerim..ama asla rock kadar olamaz...onlarda tek tuk sarkilardir yani..
-
valla cok dınlemem
-
süpersin..kesinlikle çook ama çok doğru...popçulara rock gürültü gibi gelir...oysaki rockçılar müziğin iki dımtıstan ibaret olmadığını bi elektronun ya da bas ın bi şarkıya neler yapabileceğini bilirler...biz harbiden yaşamdan zevk almasını biliyoruz yav!!
-
oha falan oldum rockçı pop çalan barda eğlenmez arkadaşım
-
ilkera çok güzel özetlemiş +1 diyorum
nuri ben de ne dinliyosun merak ettim ya da çevrendeki rockçı tabir ettiğin insanlar nası insanlar?