Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

siz rockçılar rock müzik dışında birşey dinlemez misinjz?

• C-None • 23 Şubat 2005 17:22 • #452692
    gizem sana katılıyorum ya dünyanın en saçma topiclerini açıp açıp duruyo..
    bu nasıl bi zihniyettir ya ? sen insanları nasıl rocker diye ayırırsın be? bi insan sadece bi müzik türünü dinleyerek yaşayamaz, belki belli bi türü en çok dinler ama senin dediğin gibi bi olay yok ortada ok?
    lütfen ya lütfen
  • no_margin • 23 Şubat 2005 17:40 • #452713
    rocker diye ithaf edilen tayfanın hiç bi şekilde mesaj atıp oy vermediği kral tv gibi dandik kanalların müzik listelerinde mor ve ötesi,manga ya da rock yaptığı idda edilen başka biçok insanın üst sıralarda seyretmesine ne demeli? bu nasıl bi ironi!!! ya da aslında nurinin sorusu gibi soruların kaynağı bu anlamayıp da özenme durumundan ileri geliyor olabilirmiiii???
  • karabezelye • 23 Şubat 2005 18:10 • #452745
    ben gönül müziği dinlerim,beni etkileyecek kadar etkili sözlere sahipse,yumusak etkileyici bir tınısı varsa neden olmasın??(tabii ki fantezi müziği ve kralları haric:))
  • C-None • 23 Şubat 2005 18:16 • #452748
    nuri sucks!!! :))))
  • müziksever • 24 Şubat 2005 15:44 • #452856
    katılıyorum nuri ye çok cesaretli doğrular ıkonuşuyor diye kızıyorsunuz ona
  • nuri • 24 Şubat 2005 15:47 • #452857
    etrafımdakiler serseri hippi ve eşcinsel kılıklı kişiler ve onlar ıhiç sevmiyorum hepsi marjinal yani
  • purple_cat • 24 Şubat 2005 16:35 • #452868
    ya ama nuricim sonuçta gerçek rock müzik dinleyicisi kesim yukarıda bazı arkadaşların da çoook güzel söylediği gibi zamanında pop müzik filan da dinlemiş insanlardır ve rock ta karar kılarlar(tuhaf bi ifade oldu galiba)

ve bu süre içinde beğendiğimiz popçular da olur ve onları severek dinlemeye devam ederiz ama mesela rimi rimi ley e de tepkimizi ve nefretimizi kusmamıza kimse bişey demesin

not: candan erçetin bariz pop sanatçısı ama ben onu pek severim sayarım kaliteli pop müzik yapıyo çünkü=)
  • celsius • 5 Mart 2005 03:25 • #454105
    yok böyle bişey, mesela progressive rock denen bir olay var, elektronik müziğin rockla sentezlendiği bir tür. bu 30 küsur sene önce başlamıştır ve elektronik müziğin temelleri o zamandan atılmıştır. Yani bütün elektronikçiler rock kökenli bir müzik dinlemektedir. Ayrıca pop,metal,punk hepsi rock'n roll'dan, rock'n roll da blues'dan türemiştir. Yani iyi bir rocker tarzlara kilitli kalmaz, iyi müziğe prim verir. Ama iyi müziğin %99'u da harbi ROCK'tır:))
  • _Nightmare_ • 5 Mart 2005 18:01 • #454177
    rock muzik dısında bisi dinlese zatn adı rock çı olmazdı..ya tamamen zevk meselesi isteen istediini dinler..
  • Yigo • 5 Mart 2005 18:10 • #454180
    Valla ne diyim arkadas nokta atisi yapmis...
    Helal diyorum kendisine