-
iki hafta aralıksız black sabbath dinlememi mi bekliyosun nuri? olsun dinlerim, ama soruların (geçmiş sayfaları da karıştırınca gördüklerim dahil) midemem bulantı veriyor artık... ehehehe, bi de satanist siyahı vardı, bi de bu var, kolkola gidiyolar.
-
ben rock müzik yanında özgün müzik aşığı da bir insanımdır yani...:)
-
Kalıp eveeet kalıpları yıkan müziğide kalıba soktunuz helal
-
bütün rockçıların rock müzikten başka bi tür dinlemediğini nerden biliyosun? geniş çaplı ve ince detaylı bi istatistik mi yaptın?
-
ya araştırmayapmasam niye açayım bu konuyu
-
sezen axu dinlemem ama neşet ertaş ya da kubat dinlerim Yaşasın inandığı müziği yapanlar!
-
Bu formatlama hikayelerine sinir oluyorum. Rockçılar kim, ne? Öyle homojen bir kitle mi var yahu? Rockçı lafına da metalci lafına olduğu kadar gıcığım. Ben müzik dinliyorum arkadaşım. Rock da en çok dinlediklerim arasında ama onun bile içinde kocaman bir dünya var. Onun dışında da kocaman bir dünya var. Kaliteli olduğu sürece her şeye açığım. Boktan olsun metal olsun diyene de rockçı diye formatlama olayına girişene de eşit derecede gıcığım. Fıttırdım yine. O ne hem ya hesap sorar gibi? "Hmmmph hadi söyleyin bakalım nolüyö, ne ayaksınız?" Özür dilerim senden de geriye kalanlardan da ama sinirlendim.
Saygı, sevgi, kaygı, baygı.
Onur
-
:)) süper...
-
seni bile dinliyoruz daha neyi soruyorsun?
1.rockçı dediğin şahıs kimdir, bunu açıklayabilir misin acaba? siz rockçılar derken kastettiğin kimler oluyor?
2.bu civarda rockçıyım diyen birileri varsa elime mum diksin!
3.deli gibi rock dinlerim, ben şimdi rockçı mıyım?
4.eğer rockçıysam, şu nasıl oluyor; en sevdiğim melodileri klasik türk müziğinde buluyorum.
hadi bakalım, sorunun başında geçen 'siz rockçılar' kısmını cevapla, biz de soruna cevap verelim ya da vermeyelim.
bi anlayalım bakalım rockçı mıymışız.
aç bakalım bu konuyu biraz...
-
katılıyorum neymiş popmus rackçı pop dinlemezmiş eğer müzisyen olmak istiyosan kardeşim herşeyi dinliceksin kenan doğuluyu bile