-
bu biraz bende paranoya yarattı...
sizce bu toplum için neyiz biz?
toprağın emanet edildiği gençler mi?
yoksa toplum artığı olarak mı görüyorlar bizi?!
ya da henüz büyüyememiş kendini arayan asi tipler mi??
NEDEN ABARTILIYORUZ????????????
-
abartılmıyoruz,abartıyoruz.
bu ülkede rockın tanımı büyük farklılık gösteriyor.
neye rock,neye rockçı denileceğini iyi bilmemiz gerekir.
-
hmm bak abartıldığımızı düşündüm ama abattığımızı düşünmedim..... bu da ayrıca bir tartışma konusu olur ama....garajlıları beklerizzz
-
Türk halkı gençlerin bir bölümü hariç hala rockçıları satanist asi tipler olarak görüyor .. ayrıca türkiyede rock tabanı tam olarak oturmamış durumda .. poptan farklı her icraat rock olarak nitelendiriliyor. rock ında kendine ait bir felsefesi var ama bu kimsenin umrunda değil. çünkü dünyada olduğu gibi türkiyede de delicesine bir tüketim çılgınlığı var.. rock müzisyenlerimiz de zaman zaman buna malzeme olmuyorlar diyemeyeceğim.çünkü oluyorlar..bizim anlaşılmamız biraz zor olacak ya bu zihinler dünyadan göçüp gidecek ya da önce biz bizi anlayacağız sonra başkalarından medet umacağız.
ama burada da zaman zaman delicesine eleştirilen mor ve ötesi gripin vega çilekeş gibi gruplar türk gençliğinin gerçek rock ı tanımasına ve populer kültürden uzak durmasına olanak sağlıyor.bu açıdan çok da önemli bir misyon üstleniyorlar ve beni umutlandırıyorlar.
-
ya arkadaşler buradan bazı arkadaşlara bi sitemde bulunmak istiyorum: bakın iyi hoş geliosunuz konserlere iyi güzel başlıyo ama ilk biradan sonra sapıtıp milleti taciz etmeye, eğlencesinin içine etmeye hakınnız yok...
yani ya adam gibi için, beceremiosanız da defolup gidin ortamdan!!!! sizin yüzünüzden rockerların adı ipsiz sapsız serserilere çıkıyo...
bu arada sağol winNnNer bana bu konudaki nefretimi kusma fırsatı verdin ya...=>
-
baktı mı görür
keh keh
-
iğrenç
-
bence daha iyi gözle bakıyolar
-
yok ben espriye iğrenç demiştim.
-
nasıl bakıyorlarsa baksınlar satanist desinler ne farkeder yerim ben o turk halkını satanist olarak canım turkiyem