Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SİZCE TÜRK HALKI ROCKERLARI NASIL GÖRÜR???

• Fetus • 18 Mart 2005 14:29 • #455912
    İyi Okuyun !!!

Evet bu bir çelişkidir:D Lakin zaten bazı özelliklerde olmak zorunda ben özentilere karşı olucam diye sevdiğim türden vazgeçememki...
  • insubordinate • 18 Mart 2005 14:55 • #455922
    rocker kimine göre haluk levent ve teoman dinleyen aşık-embesil karışımı gençler,rocker kimine göre her bulduğu b.ku püsürü üzerine,çantasına,ayakkabısına takıştıran yeni yetme punklar,rocker kimine göre bunalımlarda gezen paso siyah giyen satanikler,rocker kimine göre "Hşşşt Lan sakallı,uzun saçlı ne ayaksın bakiim!"
  • cc_baran • 18 Mart 2005 17:57 • #455965
    Fetus
    18 Mart 2005 Cuma / 14:29
    Evet bu bir çelişkidir:D Lakin zaten bazı özelliklerde olmak zorunda ben özentilere karşı olucam diye sevdiğim türden vazgeçememki...

lan bir söylediğiniz diğerini tutsun yaa, yazana göre mod değiştiriyorsunuz ya sizlere de itimadım sıfır.
  • jiji paşa • 19 Mart 2005 16:03 • #456082
    offf

yaa fetus bundan sonra sen bu forumlara fikir filan gönderme istersen hee.zaten sabıkalısın "hayat boyu dinleyeceğim şarkılar" konusundan dolayı.yapma gözünü seveyim.cc baran abini dinle bi.bi sakin ol.hadi git bi hava al gel sen...
  • thriller • 19 Mart 2005 17:22 • #456125
    sizce bu toplum için neyiz biz?

görende sizi apayrı bir gezegende falan yaşıyor sanır...BİZ BİZ BİZ BİZ -SİZ SİZ SİZ SİZ :))
  • cc_baran • 19 Mart 2005 19:26 • #456146
    he ya, çok bir b*k oluyoruz ya..

ama yine bizli konuştum.

her neyse, sevmiyorum ben artık onları bunları.
  • anonymous_user • 19 Mart 2005 22:55 • #456159
    Abi insanlar nasıl isterlerse düşünsünler bu benim umrumda değil insanların gözünde biz ona buna bas kaldıran gencleriz yoldan cıkmıs basklarının sözüyle satanist olmus gürültülü müzikler dinleyen abuk tipleriz ama bu sahsen beni hiç mi hiç etkilemiyor insanların tepkisi önemli değil herkes bu müziği dinleyemez zaten senin benim bizim gibi insanları anlamalarını bekleme biz onları kolayca anlayabiliriz cünkü cok basitler fakat onlar bizi anlayamaz cünkü ne zaman ne yapacağımız belli olmaz düşüncelerimizin ne olacağını anlayamzazlar onalr bizim gibi olamalar eğer ben bu müziği dinliyorsam calıyorsam bu müziği sevdiğimdendir hayatımın bu müzik olmasıdır gercekten beni anlatan müzik olmasıdır gercekten zevk alarak dinlediğim bir müzik olasıdır ve diğer insanların tepkisi benim umarumda değil hani bir laf vardır ya .......aşşaa kasımpaşa analyan anladı sevgiler saygılar...
  • SoFineSlash • 20 Mart 2005 14:40 • #456219
    gereksiz bos insanlar uyusturu bagımlısı satanist gibi seyler olarak gorulurler..sac uzatan ozellıkle sıyahsa aman aman kesın satanısttır:P
  • Glorfindel • 20 Mart 2005 16:53 • #456252
    Aileme,Öğretmenlerime ve diğer tüm sistem insanlarına göre Yoldan Çıkmış,Şeytanın tohumu,Zebani gibi şeyleriz.Ayrıca sokakta yürürken "şştt birader o saçlar sakallar ne ayak" gibi sözlerede maruz kalabiliyoruz.Bu herifleri bu kadar ilgilendiren şey ne anlayamıyorum.Neden Bu kadar dikkat çekiyoruz ve göze batıyoruz onuda anlayabilmiş değilim.Neyiz biz ucubemi?