-
toplumda bizi anlayacak kapasite yok diyelim özetle
-
*sorunlu*
"bu çocuğun sorunları var"
-
ya daha önceki gün bi cinayet haberi okudum hürriyette, hatun 36 yıl yemiş "satanisttim rockerdim pişmanım bi insanın ölümüne sebep verdim" (erkek arkadaşlarıda tecavüz etmiş kızı öldürdükten sonra) diyo halkta bu haberleri okuyunca her siyah giyinen elemanı bunlardan sanıyo, aramızdaki bu sapık zihniyetli karaktersizleri temizlemeden halk bize normal gözüyle bakmaz bakamaz, herkes kendinde özeldir karşındaki önyargıyla yaklaşıyosada insanlar karakterleriyle anılır...
-
bizi iblisin askerleri gibi görüyorlar diyesim geliyor.yani bu kadar dışlamak harbiden anlamsız,ayıp ediyorlar.kendileri kaybediyorlar,kaçırıyorlar bazı güzellikleri,ayaklarına gelmiş fırsatı tepmek gibi birşey bu.
-
Toplum o kadar geri kafalı ki...,Her küpeliyi top,her uzun saçlıyı oğlan,her uzun saçlı,küpeli ve zincirli arkadaşıda satanist olarak görüyor!Bu kadar basit bir düşünce olamaz bence!Kumaş pantolon,kundura giyen delikanlı....,deri ceket ,kot giyen oğlan! Bunun gibi düşünceler şu an saçma gelse bile böyle gözüktüğümüz bi gerçek!Kendi kültürümüzü çevirip bize düşman yapıyorlar!
Boşverin arkadaşlar,bence sadece önünüze bakın ve kimseyi sallamayın!
-
hımm...ailesiyle geçimsiz,esrar-ot çeken,hiç bir ahlaki kültürü olmayan insanlar olarak görüyolar.ama ben hak veriyorum çünkü biz bu tarz izlenimler bırakan tipleriz genel olarak.kendimizi doğru tanıtmayı bilmiyoruz.adabımızla müzik dinleyemiyoruz.(genelleme yapıyorum).neyse...
-
Herkes istediğini yapar Gizem'cim! Kimsenin,kimseye haksız yere suçlama yapmaya hakkı yoktur!Ben esrar bile kullansam o sadece beni ilgilendirir!Ayrıca bu saydıklarınında metalle bağlanmasına kıl oluyorum!Ne yani Müslüm'cüler madde bağımlısı olamaz mı?
-
müslümcüler mesela,geçimsizlik,uyuşturucu konularında rockerları sollar.ya da clubberlar çok mu farklı rockerlardan.biz günah keçisiyiz.toplumumuz toplumsal analiz konusunda yetersiz kalıyor.
-
abi kesinlikle sana katılıyorum.çok ön yargılı davranıyolar.birde satanist gençlik falan diyolar.puhahahhaha:)
-
bak kardeş ben öyle demek istemedim..herkes istediğini yapar tabii ki ama istediğini yapıyorsan yaptığının arkasında durup insnaların sana farklı gözle bakmasından rahatsız olmamayı bileceksin.insanları yok sayacaksın..
haa eğer bunları yapamıyorsan o zaman kendine çeki düzen vereceksin.ben;dinlediğimiz müziği kirleten özenti tipler yüzünden bu kadar tepki aldığımızı anlatmaya çalışıyorum.şunu da söyleyeyim;insanların özgür olmasından ve istediklerini yapmasından(ama kimsenin hakkını yemeden,canını acıtmadan) yana olan sayılı insanlardan biri olduğuma inanıyorum.sadece kendimizi doğru kabul ettirmemiz önemli.