Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"CRİMSON CURTAİNS"

• AYŞA • 2 Mart 2005 15:48 • #453596
    Crimson Curtains ; BARAN ÖZTÜRK ( elektro gitar - vokal ) ve Kerem SİVEL ( davul ) tarafından 2002 yılında kuruldu. Birçok eleman değişiminin ardından 2003 yılında beste yazımına ve düzenli yorum çalışmalarına başlayarak netlik kazanan grup 2004 Mayıs’ında üç parçalık “ Fall Of Mirrors – The Beginning Of a Journey To Anarres “ adlı bir demo kaydetti.

Demodan sonra grupta bir değişiklik daha oldu ve Crimson Curtains bugünkü halini aldı.

Baran ÖZTÜRK : Elektro Gitar – Vokal
    Kerem SİVEL : Davul
    Kutlu ÖZTÜRK : Elektro Gitar
    Ali DEVECİ : Bas Gitar

Parçalar İçin :

- Nothing Filled Land : http://www.muzikpark.com/site/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=22

- March of The Death : www.muzikpark.com/crim/02.zip

- Madness of Messiah : www.muzikpark.com/crim/01.zip

Grup şu sıralar “Kayıp Kukla” ismi altında Türkçe beste ve yorum çalışmalarını yürütmekte. Hücum kayıt şeklinde çıkacak 5 parçalık Türkçe demo da yakın bir zamanda burada yerini alacak.

- Bugünün Sokakları
    - Kimse Yoktu
    - Sen Dön Sevdiğin Yere
    - Cennetiniz Uykudayken
    - Sana Dair Bir Hayal

Crimson Curtains’ın ikinci demosu “Through Your Reality” 2005 sonlarına doğru piyasaya çıkacak. Kanal kayıt şeklinde çıkacak 3 parçalık demo sene sonuna doğru burada yerini alacak.

- A Lament For My Soul
    - Shame On Centuries
    - Anal Plague

Grubun röportajı için : http://www.muzikpark.com/site/modules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=57
  • delil • 2 Mart 2005 16:00 • #453598
    Baran 'a

Bu baran anakaralıydı dimi kayıtları nerde alıyorlar

belki yardımım olabilir onlara
  • ner • 2 Mart 2005 16:00 • #453599
    büyük "i" meselesi

ya herşey iyi güzel ama ingilizce kelimeleri yazarken büyük "i" kullanmasak... çok fazla göze batıyor... ama yine de gurba bir göz atacağım:)
  • delil • 2 Mart 2005 16:04 • #453601
    Şimdi dinliyorum

Şimdi dinliyorumda gayet sağlam bi gruba benziyo bakalım umut var gibi bence mutlaka edinip dinleyim kulağınızın pası gitsin bea
  • delil • 2 Mart 2005 16:09 • #453603
    Şimdi dinliyorum

Hangi stüdyo bu yaa sound baya iyi ev kaydı demeyin inanmam
  • AYŞA • 2 Mart 2005 16:13 • #453605
    Şimdi dinliyorum

Ev kaydı olmadığını biliyorum.cc_baran gelince bilgi alabilirsin.
  • posetcayy • 2 Mart 2005 16:33 • #453613
    =)

guzel olmush gercekten=)
  • HİM_Turkey • 2 Mart 2005 16:58 • #453625
    geldim

selam millet hayırlı olsun ayşa ama kusura bakmayın ville krizine girdim :p yine gidip biraz him dinlemem lazım byes
  • magif • 2 Mart 2005 16:58 • #453627
    =)

ben daha dinlemedim ama verdikleri siteye üyelik yolladım ama daha link i gelmedi dinlicem yorum yapıcam.....
  • Nofx • 2 Mart 2005 16:59 • #453629
    baran yaparsa ii olur :)

Daha demoyu dinlemedimde..işin içinde cc_baran varsa sağlam olmuştur..Bu sitede onun gibi birkaç kişi var müzikten anlayan gerisi fıss....!Bu arada ben tayyip(nickimi sayın bekçimiz ısrarla siliyor 3-4 tane açtım ama banamısın demedi artık açmamaya karar verdim artık burdayım eheheh..)Aman bekçi bunuda silme başka üyeliğim yoktur...