Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"CRİMSON CURTAİNS"

• dilek • 3 Mart 2005 23:56 • #453889
    Crimson Curtains

Barancım..Ve tabii grabun diğer elemanları :)

dinledim ve ben de beğendim ..
    en azından başlangıç için gayet iyisiniz.. hatta düşündüğümden de iyi :p
    başarılarınızın artarak devamını diliyorum..
    ve öyle olacağına da inanıyorum..

( çok ciddiyimm :)) )

(Ayşa ısrar etti yaz diye :p )

sevgiler..
  • cc_baran • 4 Mart 2005 00:01 • #453891
    Crimson Curtains

ohooo, ayşe'de ısrar etmese zaten kimsenin yazacağı yok :))

yeteri kadar reklam oldu gördüğüm kadarıyla, oh oh, çok teşekkür ediyorum, artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz :))

ve bir süre sessiz kaldığım forumda artık tekrar oraya buraya yazmaya başlıyorum, hayırlı olsun :))
  • Lethe • 4 Mart 2005 02:33 • #453906
    Crimson Curtains

Baran Valla bizden çok AYŞE hakediyo ... Burdan Ayşeye kucak dolusu sevgiler saygılar.. Başarılarının devamını dileriz grupça AYŞE :))
    Ktulu OZTURK
  • AYŞA • 4 Mart 2005 08:57 • #453915
    Crimson Curtains

şak şak şak:)salondan alkış sesleri gelir ve ayşe der ki;
    *BENİ SİZ YARATTINIZ*=))

Demicek tabi:)bu sizin başarınız ortada olan demo sizin,benim değil,fiyat konusunu sonra konuşuruz "lethe" ne önemi var:))

cc_baran(baranım) sana gelince john petrucci yi bile topa tutuyolar=)olumsuz eleştirilere açıksın gördüğüm kadarıyla..
    senden,sizden tek isteğim moralinizi bozmamanız.her türlü eleştiri,TOPUNUZU
    ateşlemeli!!!
    VE
    o top
    eleştirileri
    delip geçmeli size sonuna kadar güveniyorum.eleştirilen her zaman kıskanılır..şunu da unutmayın ki;
    *MEYVE VEREN AĞACI TAŞLARLAR*
  • magif • 4 Mart 2005 10:12 • #453920
    Crimson Curtains

Eleştirmek gibi olmasın ama Nothing fillead Land in müzigi harika olmuş ya kayıttan veya bilgisaraydan biraz bozuk çıkıyor sanki biraz şarkının başındaki ses biraz karışık olmuş. Vokalin sesi acayip ince olmuş vigggk lemiş gibi geldi.Şarkıyı pek anlamadım ama siz bu şarkıyı bir modifiye veya gözden geçirme yapın bence çünkü bu şarkıda birşeyler çok hoş geliyor kulağa.(ulan bu düpedüz eleştiri oldu gibisi fazla;)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şu vokalin sesine bi el atın kalınlaştırın o sesi en azından bu şarkı için :::::
  • gitarTELi • 4 Mart 2005 13:37 • #453931
    Crimson Curtains

baran kız komşiii
    parçaların manyaK lem :)

CrimsonCurtainsTELi
    by gitarTELi
  • AYŞA • 4 Mart 2005 13:52 • #453933
    Crimson Curtains

"CrimsonCurtainsTELi"
    .)))
  • reseyyar • 4 Mart 2005 14:22 • #453934
    Crimson Curtains

bende dinledim gerçekten güzel olmuş tebrik eder ve bbaşarılarınızın devam etmesini dilerim...
  • cc_baran • 4 Mart 2005 14:31 • #453936
    Crimson Curtains

Teşekkür ederim Recep.
  • Yigo • 4 Mart 2005 17:48 • #453965
    Crimson Curtains

Ama oyle top mop diyo konusma ya hepimiz delikanli cocuklariz ayip oluyo.... ::))))))))))

Elestri olacak tabii ki... Ama ne var ki eger yapilan elestride muzigin ilerlemesi isteniyorsa, elestride YIKICI degil YAPICI olmali...
    eksik noktalari farkedip isi yapan arkadasa belirtmek ve bunlari duzeltirseniz xok guzel seyler yaparsiniz demenin hic bir yanlisligi yoktur... Hatta taktir edilir...

Ama " Bu ne lan, sizin yuzunuzden bu muzigi dinlemeyecek kimse, bu muzik mi simdi" gibi tamamiyle kotuleyici elestriler de tasvip edilmez...