Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"CRİMSON CURTAİNS"

• Lethe • 4 Mart 2005 23:25 • #454043
    Crimson Curtains

Yigo son cümlende gerçekten haklısın.. Ama insanlar nerde nasıl davranacagını bazen bilemiyor. Fakat bu tür eleştrilerede açık olmamız lazım. Aksi taktirde herşey günlük gülistanlık olursa hiçbşşeye benzemez diye düşünüyorum.
    Herkesin iyi ya da kötü eleştirisine herzaman açık oldğumuzu belirtmek istiyoruz. Taby bu da belli çerçeveler içerisinde olursa bizim için daha iyi olur..
  • karete • 5 Mart 2005 00:15 • #454053
    Crimson Curtains

bence başarılı bi grup ama türkiye standartlarında ne kadar ön planda olur onu bilemem ama bu tür müzik dinleyen kişilerin sayısı çok olsaydı eminimki baya bi kitle yapardınız
  • zatı_sahane • 5 Mart 2005 01:00 • #454067
    Crimson Curtains

en sonunda dinledim
    arkadaşlar bence başrılılar ve güzel olmuş yalnız tonemaister kardeş biraz daha ehemmiyetle işine eğilseymiş daha iyi bi sound çıkartırmış gibi geldi bana.
    kayıt da temiz olmuş. Crimson Curtains üyeleri arkadaşlar analog bir mastering yaptırın bence ve mixdeki hataları giderin. siz bence iyisiniz ama tonemaister kurbanı olmayın.

hamiş: transistörlü processor yerine lambalı olanları kullanırsanız daha iyi gitar tonları elde edersiniz bu arada.

saygılarımla..
    bimilyon1
  • Lethe • 5 Mart 2005 01:54 • #454091
    Crimson Curtains

zatı_sahane vermiş olduğun öneriden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu sefer 2 demo ya daha iyi girmeye çalışacağız. Ve bu sefer tonemaister kurbanı olmamaya çalışacağız. Her nekadar ilk demoda ben olmasamda buna dikkat edeceğim
  • bimilyon1 • 5 Mart 2005 02:01 • #454095
    Crimson Curtains

kardeş dediğim gibi lütfen lambalı processor olayına girin veya iyi amplilerle kayıt yapın. eğer ayrı tracklar olarak kayıt yaparsanız cd lerde bana gönderin size pro toolsda mix ve analog mastering yaparım .
  • Lethe • 5 Mart 2005 06:17 • #454117
    offf..

ya canım sıkılıyor arkadaşlar.. GaRaJ'da şu anda
    10 üye, 40 ziyaretçi
    dolaşıyor...... yapcak bişey yok...!!
  • Yigo • 5 Mart 2005 06:40 • #454119
    offf..

Ya ben burda arkadaslarimla yaptigim bir kac sarkimizi paylasmak istiyorum nasil ulastiracagim web masterlara....

Album kapagimiz falan yok ama kayitlarimiz var.....

Bilen varsa soyleyebilir mi?
  • Yigo • 5 Mart 2005 07:05 • #454121
    Crimson Curtains

Kesinlikle Katiliyorum sana...
    iyi kotu elestirilere acik olmak zorundayiz...
    Cunku bir takim seyleri dinleyicilerin BEGENISINE sunuyoruz...
    Eger begenilmiyorsa soylenir...
    Sadece niyet belli olsun...
    Yani dedigim gibi yikici elestriler yapipta "ben sadece muziginizin iyi olmasi icin ugrasiyorum" gibi bi aciklama kabulum degil...
  • Lethe • 5 Mart 2005 07:20 • #454122
    offf..

yigo ya kusura bakma, benimde hiçbir fikrim yok ama cc_baran a sorarsan bilir. ok?
  • Yigo • 5 Mart 2005 07:37 • #454123
    offf..

ok hocam...