-
Black Metal denince aklınıza gelen ilk grup hanigisi ve bu türü en iyi yansıtan grup? Ben Dimmu Borgir derim ama Immortal ve Children Of Bodom'u da es geçemem.Ayrıca biraz daha köklere inersek Ancient Ceramony tabi ki.Hadi cevapları görelim...
-
Children of bodom güzel ben biraz death olanları yazim:D Katatonia ve Samael i bunların arasına koyabiliriz tabi ki Amon Amarth...
-
Anathema veya HIM de yazın da tam olsun...
-
Emperor
Venom
Autumn Verses
-
Marduk...
old mans child....
OMC...
infected...
ve tabi ki Reha Muhtar' la Show Haber :)
-
abiiiii, BURZUM var yaa, en iyisi budur. BURZUM BURZUM BURZUM !!!
-
Ustalara saygi dimi :)
-
arkadaşlar black metal denilmiş ama nerdeyse black metal grupları hariç bütün gruplardan bahsedilmiş.her nese ben favori 5 imi yaziim...
dark funeral
marduk
abigor
gorgoroth
mayhem
eyvallah...
-
Bathory bu işin tanrısı gençler dinlemediyseniz Blood,Fire And Death'i dinleyin yıl 1987 bunuda unutmayın.
Diabolical Masquerade ( bayağı melodik )
Ulver ( pek blackde takılmadı )
Ephel Duath ( müthiş )
Dismal Euphony ( müthiş )
Eski Rotting Christ
Arcturus
Kişisel favorim eski Samael
-
Birincisi CoB a tam olarak Black Metal demek sadece saçmalık olur.Black Metal sınıfında incelenemez.Daha iyi araştırın.
İkinicisi konu başlığı Black metal.Niye Death metal gruplarını yazıyorsunuz ki.Çok farklı 2 tür.Ayrı Topic açıp oraya yazarsın çok saçma oldu.Biraz düşünmek zormu?
Anathema Him olayı umarım sadece geyikten ibarettir yoksa kendimi boğacam.
Sorunun cevabına gelince.Bence en iyi Black Metal grupları..
Old Man's Child
Emperor
And Oceans...
Dark Throne
Benim dinlediklerim[!]arsında en iyileri bunlar.Daha doğrusu en sevdiklerim.Zira Black Metal ruhlu çalınan bir müzik türü.En iyiye karar vermek benim işim değil.En azından o kadar bilgiye sahip değilim.Hiç duymadığım, fakat çok çok iyi müzik ve tamamen samimi, ruhla çalan gruplar da olaibilir.O yüzden benim verdiğim cevap en iyi değil en sevdiğim black metal grupları dır...