Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Black Metal'de sizce en iyi grup?!?

• ner • 10 Mart 2005 14:11 • #454732
    canlarım, uğraşmayın böyle incik cincik metal türevleriyle, keyfinize bakın siz, kategorizasyona gitmeyin. bi de atmasoferik yarak metal var mesela, içine etmeyelim bari şu metal müziğin(eden ediyo gerçi ama)
  • ehlonna_666 • 14 Mart 2005 18:48 • #455251
    bloody tears.........!!!
    immortal.........!!!
    burzum.......!!! katatonia falan yazan elemana helal olsunn :))))süper black grubu valla bi brutali eksik:))))))
  • Fetus • 14 Mart 2005 20:48 • #455272
    Uzun zamandır girmiyodum garaja oyüzden cewap yazma şansım olmadı... 1.si kimse Katatonia ya Black demedi doğru dürüst okumadan cewap yazmaya kalkışmayın insanı sinirlendirmeyin,, 2.si ''Bu bir Black Metal topicidir'' deyipde melodik, proagresive, brutal grupları yazan arkadaşlarada burdan selamlarımı iletiyorum... Ayrıca her böğürene brutal vokal denilmez...
  • _DiM_ • 14 Mart 2005 20:54 • #455276
    Evet arkadaş doğru söylüyor.Zaten adam ayrıca türünü belirtmiş katatonia için black dememiş okumayı öğrenin tartışmadan önce...Burzumu unuttum kusura bakmayın valla nası unuttum bilmiyorum.Ayrıca bodom tam olarak bi black metal grubu olmayabilir ama power metal ve black metal gibi birkaç türü harmanlayıp sunmuşlardır bildiğiniz gibi (eski röportajlarını okuyanlar bilir!) ve şuanda black metal olarak anılırlar.Bi de anathemanın nesi black anlamadım onuda biri izah etsin...!
  • cc_baran • 14 Mart 2005 21:01 • #455283
    la öff, yeter valla yaa, herkesin bileği kendine, şunları okuyan da 40 yıllık bilekçi, şaşmaz müzik sever, süper ötesi haklı doğru insan yazmış zanneder.
  • Leprosy • 14 Mart 2005 22:00 • #455289
    Ya hocam o zaman niye Black Topicine yazıyor ben topicin değişik yerlere sapmasından şikayetçiyim. Şimdi ben en iyi death metal grubu topicine girip " Hocam ben Death metal den anlamam " diyeceğime, " ben en iyisi Rap gruplarını yazayım Ceza Eminem "fln fişman desem güzel mi durur?

Bence siz okuyun yazılanları.Açın katonia bilmemne oraya yazın.Biz ya da şahsen ben Black Metal sayılmayan prograsif demişşin galiba hepsine söyliceğimi söyledim.Bodom bile bi çok yerde Black diye bilinir ama BLACK METAL değildir.Ona bile karşı çıktım.Amacım polemik kavga gösteriş yapmakmı?Grubu kötülemekmi?Hayır olamaz çünkü Bodom sanırım en sevdiğim 3 gruptan biri. Burda bişeylerin doğrusunu göstermeye çalışıyoruz, en iyi black metal adlı topic te alakasız şeylerin yazılmasının saçma olduğunu anlatmaya çalışıyoruz sadece...

Yoksa Death metale veya diğer türlere karşı mı çıkmışım?Bence sizin daha iyi okumanız lazım...
  • korndinle • 15 Mart 2005 02:03 • #455321
    Black Metaaaaaaaaaalllllll

Children Of Bodom
  • gizem_cobain • 15 Mart 2005 11:31 • #455335
    bak harbiden dimmu borgir süper!!!!!samael de güzel onu da dinnedim..
  • Leprosy • 15 Mart 2005 13:47 • #455347
    Samael : Death metal çıkışlı grup.Sonradan Atmosferiğe döndüler.İstnbul konserinde drum machine kullandıkları ve herkezi baydıları söylene gelir.Passage Rebellion albümlerini şahsen severim ama Black metal olarak değerlendirmem.Çünkü black değildir..
  • blackened69 • 15 Mart 2005 22:09 • #455382
    Children Of Bodom'dur heralde ama black metal hakkında pek kültürlü biri olduğum söylenemez.