Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Black Metal'de sizce en iyi grup?!?

• dRuMMeR_fRee • 26 Mart 2005 12:41 • #457177
    bence kesinlikle dirty black. şu anda dağıldılar yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada adamlar türk. Sadece fazla tanıyanları yok.
  • deprofundis • 26 Mart 2005 19:58 • #457242
    abi gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum!ben şahsen müziği belli başlı(metal,rock gibi)türler dışında kendi içinde türlere ayırmayı pek sevmem ama cradle of filth ile dark tranquility black yapmıyorsa ne yapıyor?ya da daha doğrusu şunu öğrenebilirmiyim?neye black metal diyebiliriz?
    saygılar
    NOT:gerçekten öğrenmek için soruyorum?
  • Kanpp • 27 Mart 2005 14:30 • #457264
    BURZUM!!!
    Nargaroth
    Rotting Christ
    Graveworm

TALENT BURZUM

Suan dinlenen parça

BURZUM-a lost forgotten sad spirit
  • Leprosy • 27 Mart 2005 20:26 • #457325
    Cradle of Filth e black metal demeyen olmadı.Bir arkadaş söyledi o da "ben buna black metal demem" yani nası diyim mecazı mürsel mi desem ne desem öyle bir şey yapmaya çalıştı.

Ama tam açıklamak gerekirse COF modern trash ağırlıklı gitarlar kullanıyor.Dani nin değişik ve güzel scream tarzıyla klavyeler birleşince black oluyor.Davullarda black metal.Yani COF black metal dir.Orda lafın gelişi söylenmiş bir laftı arkadaşın dediği anladığım kadarıyla yoksa o BLACK METAL nickini değiştirmesini rica edicem..

Dark Tranquillity Black metal yapmıyor. Melodik - swedish tarzı Death Metal diye adlandıralabilinir..
  • Leprosy • 27 Mart 2005 20:30 • #457326
    Black metal de en baba grup un cevabı bumu? Bence sen ayrı topic aç black metal hakkında ne düşünüyorsunuz diye?

Bu adamlarda ki ruhu yakalayamazsanız, aynı ruh sizde yoksa hiç bir anlamı olmaz tabii ki.Dinlersen ne böyle cazur lu cuzurlu Gorogoroth Darkthrone dersin.Anlamayıncada yorum yapılmaz heralde...
  • deprofundis • 27 Mart 2005 20:37 • #457327
    sağolasın!eyvallah!
  • Kanpp • 28 Mart 2005 19:37 • #457479
    1-Nargaroth ve Burzum bence çok sağlam yapıyorlar bu işi
    2-Anathema BİLEK metalmi yapiyor yapiyorsa nerde?
    3-Cradle of Filt ve dani :)) eğerki varg kaçtığında yakalanmasa idi danide hakkı rahmetine kavusmustu...
    4-BURZUM,NARGAROTH,MAYHEM(son albümü hariç)IMMORTAL,ROTTİNG CHRİST,
    MARDUK

bunlar için söylenecek bi laf yok...
  • Leprosy • 28 Mart 2005 19:57 • #457486
    Varg olayı ne ya benim haberim yok?!
  • MadWolf • 28 Mart 2005 20:31 • #457494
    puhahahahaha!!!!!!
  • MadWolf • 28 Mart 2005 20:37 • #457496
    acıkcası neyin black neyin death oldugunu dinleyerek ogrenirsin...bi sureden sonra kulak meselesi anlıycan...zamanla ayırt ediyosun.sana shimdi dark tranquility black geliyo olabilir.eer burzum immortal falan dinlersen black olup olmadıgını anlarsın.bence dark tranquility black digil.burzum dan sonra metallica gibi kacıyo...