-
şu topiği okurken gülmekten yerlere yattım ve utandım ne gruplar gördüm öyle ya
children of bodom, katatonia , dark tranquillity, cannibal corpse , amon amarth , anathema .. aman tanrım. yüreğime indi ya yapmayın ya gözünüzü seviyim..
melodic, semfonik tarzı şeyleri black metalden saymiyorum (dimmu , cof) o yüzden
favorim Darkthrone dur ve onun yandaş grubu Satyricon...
-
semfonik değil senfonik abijim..
-
güzel kardeşlerim black metal deniyo ama siz resmen topic i tuttifrutti ye çevirdiniz.bütün tarzlardan serpiştirdiniz.bakın ne güzel black grupları var.onları bi dinleyin.dinlemiyosanız da bilginiz yoktur o yüzden alakasız grupları tarzları bu topic te tartışmayalım.bu forum serbest başka tarzlar altında açın topic inizi böölece temiz olsun.bilgisi olmayan arkadaşlarım yanlış şeyler yazıcaana hiç yazmasın daha mantıklı olur.burda bir müzik tarzı hakkında yorum yapılıyo polemiklere,abartmaya gerek yok.adam açmış topic ini ona göre yazalım.
eyvallah...
-
rotting christ
septic flesh
marduk
-
Avril Labunya, Depeche Mode, Esmailth Türrüth, Hakkı Buluth ( acısız black metal yapar ), Anquaralı Count Turguthron, Dream Cinema ( 2 film birden matineler devamlı ),Enrico Iglesias ( latin black metal ), Metallica ( Hatta Black Albüm bile yaptılar Enter Sandsatan favoridir) çok sağlam black metal yaparlar.
Salla salla vur duvara öhöyyyyy
-
internet aleminin en eğlenceli topic i bu olsa gerek :)))
-
Bu topic i açan Dim arkadasima burdan !!Saygilaimi sevgilerimi iletiyorum!!! Beni iyi tanir:D Bu topic in böyle bazi kisiler tarafindan ''ego tatmin etme'' topic ine dönüsmesine üzüldüm... Nedense herkes bisiler kanitlama derdinde, böyle mesakatli islerle ugrasmayin gencliginizin tadini çikarin...
-
Eyvallah fetus dostum.Beyler çok aksiyon yaptınız bi de death metal topici açim rahatlayın hadi bakim oraya bekliyorum şimdide.
-
Burzum veya rotting christ
-
marduk burzum amon amarth