Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cover yapmak acaba kolaya mı kaçmak demektir???

• Leprosy • 2 Mayıs 2005 15:49 • #463334
    adam ne demiş ki.Okuma özürlümüsünüz.
  • HardrocK • 2 Mayıs 2005 16:51 • #463348
    Nofx kardeşim ben dışardan izliyorumda,X-Lombardo hiç bir şey yazmamış ki sen hemen atlamışsın.Tartışmaya meilli olan sensin yani:)

The Wolfram
  • X-LoMBaRDo • 2 Mayıs 2005 19:39 • #463420
    :)
  • Nofx • 2 Mayıs 2005 19:43 • #463423
    yaa hade işine allaşkına bu yaşta hangi ortama aldılarda girdin söllee bana http://sludge.garaj.org/?s=resim&i=1 şu fotona baktım koptum diyebilirim..ahahahhaha :))
  • X-LoMBaRDo • 2 Mayıs 2005 19:46 • #463427
    Haksız duruma düşmek kötü dimi Nofx??
    Sinirleniyor insan..Seninle msn de konuştuğumuzda bunları aştık zannettim..Ama yazık ki senin gibiler hep böyle! İki yüzlü ve KORKAK!
    O fotoğraftakiyle yüzyüze gelmek istermisin?
  • X-LoMBaRDo • 2 Mayıs 2005 19:52 • #463432
    Birde acımak lazım tabii sana..
    20 yaşına gelmişsin...Ama kapasitenin bu kadar kısıtlı olaması..UUu gerçekten kötü bee..Ufakken bi hastalık falan geçirdin mi?
    hiiooaa..:)))
  • partikel88 • 2 Mayıs 2005 21:14 • #463458
    evet ya dogru sölüyosun, mesela 311 in love song unu ben cure inkinden daha fazla dinliyorum..gerekli bişey cover bence olmalı yani her ne kadar millet bunu kendi kişisel emelleri için kötü yönde kullansa da benim hoşuma gidiyo genel olarak gayet de güzel yapıyo insanlar coverları.. mesela dinleyin bir reel big fish'in take on me cover ını..şimdi gerekli degil mi yani olur mu öyle şey mis gibi yepyeni bir şarkı olmuş..dinlemek lazım diyorum
  • Black Exodus • 3 Mayıs 2005 13:40 • #463628
    Kesinlikle cover yapmak çok emek isteyen bişey.. Kaldı ki kendi bestelerini belki bi şekilde insanlara kabul ettirebilirsin ama bi parçayı coverladığında insanlar devamlı o şarkının eski haliyle karşılaştırırlar.. yaratıcılık gerektiren bişey..
  • JeLLYJaM • 3 Mayıs 2005 17:03 • #463698
    bence cover adam albümde nasıl çaldıysa aynısını çalarak yapıplıyorsa kesinlikle kolaya kaçmak olur.ama yok biraz oynayarak yeni şeyler getirerek düzenleme olsun armonizasyon olsun(tabi şarkıdaki orjinallik ve ruhu bozmayacak şekilde yani sadece teknik açıdan) kaliteli cover yapılabilir.Kimi şarkı da birebir cover lanınca kaliteli olur onlardada o tekniği kaçırmamak lazım mesela dream theater çalmak gerekirse durum bu.Coverın amacı bana göre birisinin tüm duygusunu yoğunluğunu dökerek yaptığı bir besteyi daha kaliteli çalmak ve daha kaliteli bir şekilde halka sunmaktır...