-
Benim anlam veremediğim birşey var belki sizler mantıklı cevaplar verebilirsiniz..
Rock müzik içinde isyanı barındırıyor da bazı konser görüntülerinde ne bu şiddet ne bu celal??? civciv ezenler de mi bizden? ya da sahnede masturbasyon yapanlar... kadınlarla ilişkiye girenler ??? rock barış müziği değil midir???
-
güzel güzel
-
olur öyle. yahu ne barışı, kaybolanların müziği o. çicek miçek hikaye, millet mala vurduğuyla kalıyodu hippie zamanlarında da(velvet underground'ın müziği barış müziğiyse ben barışın kendisiyim yani)
-
rock sınırsız,engin özgürlüğün müziğidir.bir rock anayasası mı hazırlayalım yani? müzikte de özgürlüğü yakalayamayacaksak biz batmışız zaten.bu genç yaşımızda kural meraklısı mı olalım,normallik meraklısı mı olalım? sıradışı herşeyi yok mu edelim,dışlayıp damgalayalım mı?
-
çılgınların müzik yapmaya hakkı yok mu? zaten adımbaşı çılgınlıklarla dolu bu dünya.bir de konser sahnelerine mi kara çalmaya çalışalım? gerçek özgürlük,sınırsız özgürlüktür.sınırlandırılmış ve sansüre uğratılmış özgürlük diye bir kavram mı yaratalım yani?
-
rock sınırsız,engin özgürlüğün müziğidir.bir rock anayasası mı hazırlayalım yani? müzikte de özgürlüğü yakalayamayacaksak biz batmışız zaten.bu genç yaşımızda kural meraklısı mı olalım,normallik meraklısı mı olalım? sıradışı herşeyi yok mu edelim,dışlayıp damgalayalım mı?
sen yazmasan ben yazacaktım.
hele şu kural meraklılığı yokmu.
-
en kötü özelliğimden en iyi özelliğime,içimdeki yelpazenin tamamını müzikte ve edebiyatta da açığa vuramayacaksam nerede vuracağım? kendimi kendime mi gömeyim? şu ilke çılgınlığından tiksindim artık,kaldıramıyorum.aklımın içi beni anlayışsızca eleştirenlerle dolu zaten.
-
"aklımın içi beni anlayışsızca eleştirenlerle dolu zaten."
ahan da bunu ben de kendi kendime diyorum,dünyada bi eleştiri kirliliği var .herkes eleştiriyo ama kimin neyi eleştirdiğini anlamak çok zor.o yüzden hiç başkasının işlerine takmadan kendi işine odaklanıcaksın,yapabildiğinin en iyisini yapıcaksın.eleştirileri de kendi kendine yapmak gerek,çünkü başkası senin kafanın içinde nolduğunu bilemez.(tabi bence bu böyle)
elektrona da kan sıçradıysa pronto ahşap temizleyicisi alıcaksın bi tane.
-
son cümle mükemmel superman,helal sana.
-
neden herşeye muhalefetiz?biz diyorum çünkü bende herşeyin olumsuz yanını ele alıyorum.ama rock konserinde civcivin işi ne??belkide yeterince insan olamadığımızdandır;P