Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Elektroma Kan Sıçradı....

• pmd • 16 Mart 2005 21:18 • #455609
    ben size yuh allah belanızı versin falan demek istemedim zaten.ama saçmasapan bi abartı var mesajlarda.
  • karete • 16 Mart 2005 21:19 • #455610
    ....sahnede masturbasyon yapmakla jim morrison'ın kime zararı dokunmuş,böyle birşeyin nesi kötü?
    allah belanı versin yarın sokakta annenin yanında ablanın yanında yaparlarsa sen sesini bile çıkartmazsın
  • ner • 16 Mart 2005 21:25 • #455616
    allah belanı versin yarın sokakta annenin yanında ablanın yanında yaparlarsa sen sesini bile çıkartmazsın

morrison, yaptığı eyleme ancak böyle tepki verebilenlerin ikiyüzlülüğünden nefret ettiği için o kadar hırçındı. ve haklı, çok rahat anlaşılıyor.
  • gokcen • 16 Mart 2005 21:31 • #455621
    ilgi çekmek kolay olmuyor bazen...
  • pmd • 16 Mart 2005 21:36 • #455623
    jim morrison sahnede masturbasyon yaptı ve bu da şovun bir parçasıydı,sokakta yapmadı.birisi benim anneme yönelik böyle birşey yaparsa zaten öyle sert bir aparkat yer ki bir ay hastanede aralıksız uyur.zaten böyle birşeyi sokakta ancak uyuşturucu çekmiş bir zırdeli yapabilir.konuyu annelere getirmeye gerek yoktu,kendi seviyeni düşürdün böyle anne abla edebiyatı yaparak.jim morrison'ın mesajı :ey seyirciler! sokak ortasında bir adam tespit edin ve eğer annesi yanındaysa gidin o kadına bakarak mastürbasyon yapın. mıydı ? sen o konserden bunu anlamışsan eğer,pes!
  • metaligirl • 16 Mart 2005 22:29 • #455635
    ben muhaliflikten istifa edeli çok oldu ama söyliyim :)) "biz"den kastın ne ki "bizden" biri olup olmadıklarını soruyosun?
  • pmd • 16 Mart 2005 22:30 • #455637
    mükemmel ve çok önemli bir soru.
  • karete • 16 Mart 2005 22:32 • #455638
    pmd
    16 Mart 2005 Çarşamba / 21:36
    jim morrison sahnede masturbasyon yaptı ve bu da şovun bir parçasıydı,sokakta yapmadı.birisi benim anneme yönelik böyle birşey yaparsa zaten öyle sert bir aparkat yer ki bir ay hastanede aralıksız uyur.zaten böyle birşeyi sokakta ancak uyuşturucu çekmiş bir zırdeli yapabilir.konuyu annelere getirmeye gerek yoktu,kendi seviyeni düşürdün böyle anne abla edebiyatı yaparak.jim morrison'ın mesajı :ey seyirciler! sokak ortasında bir adam tespit edin ve eğer annesi yanındaysa gidin o kadına bakarak mastürbasyon yapın. mıydı ? sen o konserden bunu anlamışsan eğer,pes!

bana gelipte felsefe yapma organla mesajmı verilir
  • ner • 16 Mart 2005 22:37 • #455639
    bir organ seni bu kadar rahatsız ediyorsa o organla mesajın allahı verilir. dünya cinselliğin üzerinde durur hatta.
  • karete • 16 Mart 2005 22:39 • #455640
    beni rahatsız eden hiçbişey bana mesaj veremez ve saçma birşey bu şeyini çıkartıp al sana mesaj demek hatta çıkartmak neyse bi de çıkartıp kurcalamış