Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Elektroma Kan Sıçradı....

• ner • 16 Mart 2005 22:45 • #455643
    ya hayat cinsellik üzerinde dönüyor, bunu inkar edemezsin. insanın anatomisindeki en önemli "drive" seks'tir, ve koca bir dünyayı yıkıp yeniden yaratabilir, böylelikle istenilen mesaj(free sex, savaşma seviş, farklı cinsel terchilerin toplumsal düzene entegre edilmesi, hedehödö) kolaylıkla verilebilir. rica ederim, ehehe, saçmalamayalım
  • pmd • 16 Mart 2005 22:54 • #455646
    karete,lütfen neden rock ve metal düşmanı olduğunu açıkça ortaya koyar mısın? bu nefretin sebebi ne? ne zarar gördün bu adamlardan?
  • karete • 16 Mart 2005 22:57 • #455648
    :D sana kıçımla gülüyorum özenti herif rock ve metal düşmanı değilim senin gibi özentilerin düşmanıyım siz olmasanız rock müzikte metal müzikte daha iyi tanınır..
  • thriller • 17 Mart 2005 02:37 • #455687
    !!!!!!!!!!!!

Karete özentiler var, oluyor ve olacak...Ne zaman ki bu ülke gelişmiş ülke sıfatına layik görülecek o zaman boyle ozenti tiplerde olmayacak...

bu mesajın geri kalan kısmı gereksiz yere söz anlatma sanatına uyduğu için benim tarafımdan silinmiştir.
  • thriller • 17 Mart 2005 02:43 • #455688
    !!!!!!!!!!!!

o civcivler büyüyünce nasıl olsa tavuk çiftliklerinde paramparça edileceklerdi.yani değişen fazla bişey yok.biz de onları salata eşliğinde yiycektik.ozzy'e kızıyorsan tavuk çiftliği sahiplerine ve kendine de kız.

bu mesajın geri kalan kısmı gereksiz yere söz anlatma sanatına uyduğu için benim tarafımdan silinmiştir.
  • ner • 17 Mart 2005 03:33 • #455690
    !!!!!!!!!!!!

sende nasıl olsa bir gün oleceksin..Gel biz seni ezelim burda hem biraz farklılık olur,biraz da eğleniriz ok mi...

arkadaşım, tavuklar dünyanın şu anı itibariyle doğal bir yaşam sürmüyorlar. çiftliklerde büyütülüp(evet, bir bitki gibi) zamanı gelince kesiliyorlar. sonra sofrana geliyorlar. bu kadar basit bir hayat döngüsüne sokmuşuz onları (tabii muhteşem derecede saf ve temiz insanlar olduğumuz için midemize giren tavuğu değil, bir bakıma ezilmesiyle işlevsizleşen tavuğu düşünürüz, zarara giriyoruz diye) ve söz konusu mebla milyar tavukla ifade edilebilir. he aynı şey insan için söz konusu mu onu bilmiyorum, bizim burlarda pek insan yetiştirilip yenilmez ama...

din mi... ben satanistim arkadaşım
  • ner • 17 Mart 2005 03:39 • #455691
    !!!!!!!!!!!!

Ha dinsizseniz o ayrı...Ama dinsiz,ataist bir insan bile yapmaz boyle bir pisliği....

hem böylesi bir dinsel ayrımcılık(ki laik bir ülkedeyiz) bir civcivin hayatına gereken önemi veren bir duyarlı insana hiç yakışmıyor. hiç. kimsenin etik dünyasını bir din perspektifinden değerlendirip "dinsizsen hayvansın sen" moduna girmek çok yanlış. kınıyoruz.
  • thriller • 17 Mart 2005 03:45 • #455692
    !!!!!!!!!!!!

hem böylesi bir dinsel ayrımcılık(ki laik bir ülkedeyiz) bir civcivin hayatına gereken önemi veren bir duyarlı insana hiç yakışmıyor. hiç. kimsenin etik dünyasını bir din perspektifinden değerlendirip "dinsizsen hayvansın sen" moduna girmek çok yanlış. kınıyoruz.

yanına ne yazmışım okuyabiliyormusun...Bir dine inansanda ataiste olsan boyle birşey yapamassın...Bunun dinle bir alakası yok insanlıkla alakası var...Civcivler senin dediğin gibi evet yetiştirlip yenilmek için var...Metal konserlerinde acı çektirilip öldürülmek için değil... Oyuncağınızmı onlar sizin...Hiç mi acıma duygusu yok içinizde...Bir civcive nasıl basıpta öldürürsün...

Oturmuş burda civciv ezmek doğrumudur yanlışmıdır tartışması yapıyoruz..Hale bak ya....
  • ner • 17 Mart 2005 03:51 • #455693
    !!!!!!!!!!!!

"ateist, dinsiz bir insan bile" lafında yer alan bile kelimesinin taşıdığı anlamdan bahsediyorum ben.

ikincisi, şu anki insan hayatının o kadar da şerefli olmadığı kanısındayım, o yüzden o tavukların bir iki ziyafete konuk olup olmaması gibi bi meseleyi düşünecek değilim. sonları aynı, hepsi bizim kötülüğümüzle son buluyorlar, hayatlarını onlardan alıyoruz. nihayetinde birbirimizin hayatlarını da birbirimizden çalıyoruz. evet acıyorum, insan elinin dokunduğu herşeye acıyorum. ve bu kadar pisliğin içersinde kalkıp çok masum varlıklarmışız gibi "civciv" meselesini gündeme almayı anlayamıyorum. hiçbirimiz zannettiğimiz kadar masum değiliz, hatta pisliğin tam ortasındayız...
  • thriller • 17 Mart 2005 03:57 • #455695
    !!!!!!!!!!!!

ve bu kadar pisliğin içersinde kalkıp çok masum varlıklarmışız gibi "civciv" meselesini gündeme almayı anlayamıyorum.

tamam arkadaşım...siz sahnede civciv ezin kedi ezin..sonra da yiyin...yukardaki mesajlarımı siliyorum.sende cevap verme lütfen..teşekkür..