Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Elektroma Kan Sıçradı....

• angrY • 22 Mart 2005 17:53 • #456580
    bence bu tür davranışlar daha çok tutulmak için yapılıyor insanların da ilgisini bu tür davranışlar çekiyor!!! TABİ BU BENİM FİKRİM!!
  • karete • 24 Mart 2005 01:21 • #456825
    nazmiyyeaah
    19 Mart 2005 Cumartesi / 12:40
    canim arkadaslar, garajin kir pas yag kokan müdavimleri. olaya ortasindan bodoslama girersek bi çikis yolu bulamayizki zaten. rock blues temelli bi müzik.sonuçta ayn1 anstrumanlar var. yani esas zenci müzigi. isyan müzigi. kaybedenlerin, afrikadaki soylarinin kim oldugunu bilmeyen X'lerin müzigi.zaman içinde yasanan kültürel/endrüstiyel degisimlere bagli olarak blues da dalland1 budaklandi. yeri geldi özgürlük çigliklari oldu, kimi zaman bi ideolojiye kurban edildi, bazen de simarik sapik insanlarin eline geçti.bi çok türü çikti ortaya.isinize geleni secin dinleyin. aslina bakin, ötekileri eleyin. kafaniz rahat olsun...
    rock blues temelli ama enstrumanlardan kaynaklanmıyo :)müzikte zenci müziği değildir zenciler yapıyormuş zamanında okadar caz müzikte isyan yoktur sadece zamnında unlu zenci müzisyenlere zenci halkına yardım edin tarzı şeyler söylenmiştir ama pek bi parçalarda göremiyorum isyanı e göremeyincede haliyle olmuyo ya da ben bilmiyorum demektir belki bilen biri vardırda gelip caz müzikte isyan var der :/
  • ordabiyerde • 27 Mart 2005 21:49 • #457332
    cazla isyan1n ne alakas1 vard1r caz enstrüman agirlikl1 hafif bir müzik türüdür ki isyandan soz etmek imkansizdir...

benim anlatmak istedigim bazilarinin isyan diyerekten isin b.kunu cikarmalari .. bunlar isyan adi altinda iclerinde hapsolmus canavari ortaya c1kariyorlar ve bunu mesrulastirmaya calisiyorlar...
  • thriller • 28 Mart 2005 01:32 • #457344
    Bu garip topic hala devammı ediyor :))
  • grendel • 30 Mart 2005 04:02 • #457771
    garip marip aslında yozlaşmışllığı cuk diye oturtan bi örnek marjinallik adına bu denli savunulması da oldukça saçma felsefeyse savun da adam adam müziğini yap istediğin kitleye seslen,yok kusmuk içirirler konserde yok kan akıtırlar
    ıyk!
  • arkabahce__esk • 28 Aralık 2005 07:03 • #490960
    bunu ilk sayfaya atılsın diye yazdım bakalım ne yorumlar gelcek
  • grungeforever • 9 Ocak 2006 18:20 • #491519
    Ozzy nin en büyük suçu mtvde şov programı yapmaktır.