-
arkadaşlar biraz saygınız varsa kendinize bidüşünün
eminim doğru yolu bulacaksınız biz bok atmıyoruz gercekleri söylüyoruz neyse iyi müziği kaliteli adamlar dinler!!!!!!!!!!!!
-
rock felsefesine hakimim ve öyle yasiyorum. ama manga basarili bir grup. sirf müzikten anliyomus gibi görünmek için teknik hiçbir elestiri getirmeden sadece bok atip kendini isptalamaya çalisan küstahlara karsi MANGA'yi savunuyorum.
erkeksen sen ç1k da adam gibi müzik yap birader!
-
bence bizim sorunumuz manga'nın yaptığını müzik sanmamız.Manga hakkında söyleyebileceğim tek şey yaptığı şeyin İsmail YK'nın yaptığıyla aynı olduğudur.Mangaya saygı duyuyorsanız gidin onu dinleyin aynı şey.
-
%100 yeni özgün bişeyler yapın çıkın ortaya bukadar delikanlıysanız.
sence manganın yaptığı yüzde yüz özgün birşeymi..Şahsen ben linkin park'tan fark göremiyorum deselerki aradaki yedi farkı bul vallahi zorlanırım..Ben yeni çıkan gruplara destek verilmesinden yanayım fakat kendi ürettikleri şeyler ile..Manga'ya numetal diyen arkadaşlar var...Manga rock bile değil yapmayın allahaşkına...
-
arkadaşıma tamamen katılıyorum.canım benim gel bi öpiyim seni.ulan bateristleri bile aynı bee.
-
yuh artık daha neler bu kadar abartmayın yaa herkesin zevkleri farklı ve sizin yaptıgınız direk bok atmak .bana göre manga mükemmel ve pek çok kişiden daha güzel şeyler yapıyo
T&K
-
Kral tv'ye devam canımm...Nuriye selamlar..
-
ya fatih iyiki zamanında bu siteyi tavsiye etmişin hee.harbi çok eğlenceli bi site.bir sürü kek var:)))
-
Bence orco haklı iyi müziği "kaliteli adamlar" dinler, ama benim bu yaşıma kadar gördüğüm ve öğrenidiğim kadarıyla "kaliteli adamlar" MND(mangadan nefret edenler dernegi) gibi teessüf verici ifadeler kullanmazlar.
Ayrıca ne kadar büyürsen (iş anlamında kullanıyorum) o kadar da masrafların çoğalır ve daha fazla para kazanmak zorunda kalırsın. Bu kadar basit bir şeyi bile bilemeyen zavallılar için söylenebilecek tek şey çocukluklarından kurtuldukları zaman ancak bu gibi yerlerde fikirlerini açıklamalarıdır.
Ayrıca son olarak "kedi erişemediği ciğere mundar dermiş". Saygılarımla..
-
oooo Sen bu mantıkla gidersen dünyada rock müzik yapan kalmaz..Yani para kazanalım diye pop müzik yapalım öylemi..Para kazanalım diye linkin parkın kopyası olalım..para kazanalım diye şarkının nakaratını çalalım..yok öyle yama..