Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MND(mangadan nefret edenler dernegi)

• Nofx • 19 Mart 2005 17:22 • #456126
    Müzik aletlerini kullanmak demiştim.Ama anladığım kadarıyla para kazanmak uğruna ilkokuldan terksin..Kıvırma konusunda üstüne yok..İlla müzikten para kazanmana gerek yok başka bir iş yapıp müzikte yapabilirsin.
    Cem karaca ve moğollara gelince kıvırma resmen para kazanamayanlar sokak müzisyeni demişsin.
    Yardım meselesine gelince kaç kişiye sol-do tarzında başlayarak gitar öğrettim..kaç kişiye abi bi gel nasıl çalıyoruz diyerekten yardım ettim.Pena vermişliğimde vardır tabi...:))
    Tamammı canım..Kral tv'yi kapa rahatsız ettin beni..
  • jiji paşa • 19 Mart 2005 17:36 • #456129
    nofx e katılıyorum gerçektende kıvırma konusunda üstüne yok.ben ne sordum sen ne cevap verdin.evet ya sen gerçekten İYİ BİR MÜZİK YAPIMCISIYSAN burada ne işin var.piyasayı buradan takip edeiyorsan yandın demektir.punk-metal diye bir tarz var diyebilecek kadar kekler var burada çünkü.bu arada nofx'in mütevazilik konusunda dediği şeyi yanlış anlamışsın.solo atarken şekil yapanları, sokakta gezerken srtındaki gitarları insanların gözüne sokacakmış gibi dolaşanları, kendini bi halt sanıp bi gitar çalan birini görünce yanına gidip" senin akortun bozuk kardeş" diyen züppeleri kastediyor.yoksa elbette iyi aletler olacak.hem diyorsunki profesyonellik gödüklerime kayıt yapıyorum diyosun, hemde yenilerle çalışmam diyosun.harbi kıvırıyorsun hee.eğer bu işi iyi bilseydin, yenilerle çalışmanın daha kazançlı OLABİLECEĞİNİ DE bilirdin.
  • bimilyon1 • 19 Mart 2005 17:57 • #456132
    O züppeler konusunu yanlış anlamışım o zaman. Özür dilerim.

Yalnız kıvırmak diye bir şey yok. İhtiyacı olan bir gruba 2-3 tane şarkıyı kaydedip vermek ile tutup o insanlara kaset yapmak arasında biraz fark var. Boş bir gününde 6-7 saatte biter öyle bir demo.

Ayrıca sıfır sanatçıya kaset yapmanın daha kazançlı olup olmayacağı da tartışılır çünkü o iş bir kumardır. Tutar ya da tutmaz ama o riske giremem. Bilmem anlatabilyormuyum.

Bu siteden piyasa takibi gibi gafil bir fikre de nerden kapıldığını anlamadım. Ben sadece bu sitede takıldığımı kasdettim o kadar. Burayı o kadar büyük mü sanıyorsun ya da vizyonun o kadar küçük mü?
    Saygılarımla..
  • jiji paşa • 19 Mart 2005 18:32 • #456138
    çok ciddiyim bu konuda.senin stüdyon nerede?çok gelmek isterim.

ya zaten vizyonum okadar küçük olmadığı için burada bişey bulamazsın dedim.yani bunun farkındayım.

zamanında Led Zeppelin'i de dinleyip beğenmeyenler, başka yapımcıya göndermeseydi, bugün dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yapımcısı olurdu.bu iş gerçekten bir kumar ama halkın ne istediğini veya hangisinin HALKIN DEĞERLERİNE, GENÇLİĞİNE VE YAŞAM TARZINA ZARAR VERMEYECEĞİNİ BİLEN YAPIMCILAR ÇOK ŞEY KAZANIR.PARA İÇİN TÜM BUNLARI GÖRMEZDEN GELENLER İSE SADECE PARA KAZANIR.BKZ. UNKAPANI...umarım sen böyle biri değilsindir...
  • bimilyon1 • 19 Mart 2005 18:53 • #456140
    Yatırım yapacak kadar param yok. İşin özeti bu. O kadar zengin mi sandın beni?
    Şişhanedeydi. Şimdi Etilerde yine Şişhaneye taşınıyorum. Bitince taşınma olayı beklerim, bir çayımı, kahvemi içersin.
  • n_o_r_a • 19 Mart 2005 18:56 • #456142
    böööğhhh...

manga mı tanga mı ne haltsa,sdce yazık...
  • anonymous_user • 19 Mart 2005 22:47 • #456158
    Abi nasıl üye olunuyor cabuk söyle ben hemen üye oluyorum ve her türlü desteği vermeye de hazırım yeterki bu pop-core yapan elemanlardan nefret etmeye devam edin sevgiler saygılar...
  • pesimist • 19 Mart 2005 23:03 • #456160
    ya siz ne ezik adamlarsınız birader. anlamıyorum böyle işleri. biri bişey yapıyor belki binlerce kişi onu seviyo ama bikaç yobaz kafası örümcek ağı ile kaplı adam bunu çekemeyip ona buna bok atıp duruyor. hadi buyrun sizleride görelim bişeyler yapın %100 yeni özgün bişeyler yapın çıkın ortaya bukadar delikanlıysanız. sevmeyebilirsin ama saygı önemli. sen saygı duyki sanada saygı duysunlar. tabi bunu sizin hazmedip anlamanız çok zor.

helal olsun....

boş boş uğraşacağınıza sizde birşeyler yapın..
    eleştirmek kolay ama emek denden şeye saygı duymayı bilmek pek kolay değil...
    Çok ciddi fikrim siz boş insanlarsınız..
    Siz ve sizin gibiler METALLICA ya da laf atar ya da ne biliim her hangi ünlü olmuş bir grubada...
    METALLICA ile elbet bir tutmuyorum.
    Ünlenmiş bir grup üzerinden konuşma yapmak çok basit...
    Söyleyin bana bakalım ROCK felefesinin karşı çıktığı kahvehanelerde oturup uzun saçlı insanları eleştiren örümcek beyinli cahil insanlardan ne farkınız var...

SAYGILARIMLA!!!
    pesimist
  • thriller • 20 Mart 2005 01:03 • #456177
    Abi nasıl üye olunuyor cabuk söyle ben hemen üye oluyorum ve her türlü desteği vermeye de hazırım yeterki bu pop-core yapan elemanlardan nefret etmeye devam edin sevgiler saygılar...

T.C kimlik no nu alalım bi zahmet :))Birde kredi kartını ve tabi ki de şifrelerini (giriş aidatı için ) alacağız...böyle... :)

not:Garajda dolandırıcılık :))
  • Mad_Slayer • 20 Mart 2005 03:33 • #456181
    manga kim?