Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MND(mangadan nefret edenler dernegi)

• thriller • 20 Mart 2005 03:36 • #456182
    manga kim?

4-5 kişiden oluşan yeni çıkmış(sing your song yarışması ile seslerini duyurmuş) şu sıralar bir kadın çizeceksin şarkısı ile garajda şahsına
    500 adet mesaj ve 15-20 civar topic yazdırabilmiş müzik grubu.
  • saryellow • 20 Mart 2005 14:54 • #456221
    biraz düsünerek yazin

ya millet iyice ucmusunuz siz ya
    adamlar harbiden iyi müzik yapiyolar bi sarkilarinda keman sesi kullanmislar diye diye niye bukadar asaliyosunuzki
    merak ediyorum siz bu grubu kac defa dinlediniz acaba
    öyle kasedin kapagina bakip sallamakla olmuyo
    bir kadin cizeceksin bencede güzel bi sarki degil
    ama albumde dursun zaman,iz birakanlar unutulmaz,yalan gibi cok güzel parcalarda var
    ben konserlerinede gittim adamlarin canli performanslarida gayet iyi
    bende türkler niye LP tarzinda müzik yapmiyolar diyodum
    iyiki yaptilar cokta güzel oldu
    tamam LP kadar kaliteli degil ama daha bu ilk album kendilerini gelistirlerse yurt disinda bile acilabilirler
  • superman • 20 Mart 2005 15:03 • #456224
    "helal olsun....

boş boş uğraşacağınıza sizde birşeyler yapın..
    eleştirmek kolay ama emek denden şeye saygı duymayı bilmek pek kolay değil...
    Çok ciddi fikrim siz boş insanlarsınız..
    Siz ve sizin gibiler METALLICA ya da laf atar ya da ne biliim her hangi ünlü olmuş bir grubada...
    METALLICA ile elbet bir tutmuyorum.
    Ünlenmiş bir grup üzerinden konuşma yapmak çok basit...
    Söyleyin bana bakalım ROCK felefesinin karşı çıktığı kahvehanelerde oturup uzun saçlı insanları eleştiren örümcek beyinli cahil insanlardan ne farkınız var...

SAYGILARIMLA!!!
    pesimist"

manga dan nefret ederim ama sana katılıyorum.bır bır bır konuşulcağına iş yapılsın di mi?

bi de şu yazıyı kutu içine nası alıyosunuz?
  • pesimist • 20 Mart 2005 15:21 • #456228
    kopyaladığın yazıyı seçiyorsun ve alttaki butonlardan alıntı ya tıklıyorsun kutu içerisinde oluyor..

saygılarımla
    pesimist
  • MoR ve ÖtEsİ • 20 Mart 2005 15:24 • #456229
    biraz düsünerek yazin

ya bence de gayet güzel bi albümleri var konser desen mükemmeldi yani bir kadın çizeceksin den kat kat güzel şarkılar var sözleri de anlamlı yani albümü almayanlar zaten hiç kafa patlatmasın ya özenti falan da değiller bence LP ye benziyo olabilirler inkar eden de yok ama özenti derken düşünün biraz abiler ablalar saygılar.. (:
  • n_o_r_a • 20 Mart 2005 15:51 • #456237
    hiçbişey ...
  • Rebelfire • 20 Mart 2005 18:35 • #456270
    ya kusura bakmayın ama birşeyi anlayamıyorum..ya sevmek sorunda değilsiniz..sevmezsen dinlemezsin olur biter..bu kadar aşağılayıcı ifadeler kullanmaya ne gerek var ya??
  • hendrix_seboww • 20 Mart 2005 19:40 • #456279
    evet bencede battle of the bands te canlı olarak dinlemiş biri olarak daha doğrusu katlanmak zorunda olduum ve beğenmediğim bi grup ama saygım vrdır yani aşağilamaya gerek yok..
  • ipekarr • 20 Mart 2005 19:49 • #456280
    mangayı seviyorum.sevmeyen dinlemesin lütfen.bırakın böyle işleri.sevdiklerini dinle,niye takıyorsun ki beğenmiyorsan?
  • metalik • 21 Mart 2005 00:15 • #456324
    ben beğenmem dinlemem de ama gerçeği de belirtmek zorundayım manganın yaptığı linkin park a özenmek başka birşey değil özenti oldukları için de kendi özgün müziklerini yaratamıyorlar .üzgünüm ama gerçek böyle ...