-
Arkadaşlar ben bu topiği 23 Mart 2005 tarihinde, o sırada garaj forumlarında sıkça karşılaşılan "........ (herhangi bişey) vs. müzik" benzeri topicleri eleştirmek için açmıştım.
Konunun espirisi geçeli aylar oldu, hatta nerdeyse 1 sene olucak ama hala tartışıyosunuz...
Yetmez mi :)
-
ya Ktulu Valla herşeyi açık ve net olarak yazmışsın bizede bundan sonra MÜZİK yapmak düşer... diye düşünüyorum..
MÜZİK MÜZİK MÜZİK MÜZİK MÜZİK MÜZİK MÜZİK MÜZİK MÜZİK MÜZİK .................................................
-
:)))
müzik tabi ki...
-
Saç kremine ve şampuana ayrı zaman mı ? İkisi bir arada olmalı :D
-
bir karşılaştırmada ben ekleyim.
sex
kimle seviştiysem bağımlı hale geldiler.
müzik
kime şarkı söylediysem benden uzaklaştı :P
geyik bir yana müziksiz bir hayat kılıçsız asker kalemsiz talebe gibidir.ıyh içim parçalandı
-
nassı bir karşılaştırma bu ya.puhahaha:D hadi şimdi de tatlıyla kebabı karşılaştırın...
-
sex yaptigin kişiye göre deişir
muzikte değişir(gibson ım olsa mesela). bende muzik diyeyim ama normlada abaza değilm bak. bu yılın en anlamlı topic i bu :)
-
ya bu nerden aklına geldi??manyak bi topic olmuş bence müzikte sexin bi yansıması gibi;P
-
bi ay sex yapmadan duraiblirsin ama günde 7-8 saat müzik dinleyemezsem bunalıma girerim ben
ki sexin veridği zevki de vermez .. en azından müzik seni bırakıp gitmez anca sen bırakırsın..
-
BU İŞ BENİ AŞAR:)
BARAN KORKUYO MUSUN ANLAMADIM AMA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ÇOK MERAK EDİYORUM..
BEN Mİ?
MÜZİK Mİ?
HADİ BAKALIM:))
HİÇ BİR BASKI ALTINDA KALMADAN CEVAP VER!!