Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müzik mi Sex mi?

• Ktulu • 31 Mart 2005 13:15 • #458059
    MÜZİK

namus bekçisi olmak kötümü.biz kendimize bekçilik etmekteyiz.

Vay be şimdi de namussuz olduk :D

"feyzasal demiş ki"
    biz sizin şahsınıza bi laf söylememiştik

?? :)

Bizim her gün sex yaptğımızı nerden çıkardılar bunları yazan arkadaşlar onu merak ediyorum :)

Ben sadece kişisel görüşümü yazdım biraz gülün diye :) Bodoslama girmişsiniz olaya :)
  • blueberry82 • 31 Mart 2005 16:37 • #458086
    Within Temptation
  • tweeder • 31 Mart 2005 17:38 • #458109
    yani bu soyut ve somut olayı özel hayatmı oluyo yeterince kapatmaya çalıştım hem ktulucum soyut olan müzik somut olan çocuk
    ::)))))
  • Tequila_666 • 5 Eylül 2005 09:40 • #484123
    hehehe sex yaparken müzik güzel gidiyo:D
  • snap666 • 5 Eylül 2005 14:16 • #484143
    ya biri demis cocuklar var diye.doru.ben cocugum mesela.yapmayın babalar,acmayın bole konu.canımız cekiyo.yarın gastelerde OKULDA TECAVUZ-14 YASINDAKİ K.S. ARKADASINI YARDI! die bi haber gorurseniz sizin yuzunuzden :P masturbasyon manyagı oldum burda. ama muzik ve BELGESELler(!) iyi gidiyo. ikisi birlikte iyi olur diyorum ben de
  • CrasH • 5 Eylül 2005 14:34 • #484146
    Burası müzik içerikli bi site. bence burda müzikle başka bi şeyi karşılaştırmak aptallık. Sexin yeri ayrı, burası değil.müzikle sex ayrı şeyler, verdiği tatlar çok farklı. Bu yüzden tabi ki müzik..
  • black_632 • 5 Eylül 2005 14:39 • #484147
    Jimi Hendrix abimizin b sözünü duymuştum ben gitarımla sex yapıyorum die

kliplerdede görüyorum ara sıra bazı arkadaşlar müzik yaptıklarını zannedip kliplerinde nerdeyse sex yapıyorlar...

2 side gerekli birine birini tercih edemem..
  • Electromanya • 5 Eylül 2005 17:06 • #484155
    ya kardeşim muziksiz bi gün bi insan durabilirmi.sen günümüzde kac cift tanıyosun müzikle tav olmayan?!? adam ilişkiye girerken bile önce müzii acıyo.onun ayrı bi etkisi var.zaten abi ne kadar arkadaşımız var gitarıyla kız tavlayan ooo yani ikisi de ruhun gıdasıdır... bu arada axl_rose.. müzikten anlamayan kim varsa zaten müzikten anladıgını sanıp yorum yapıyo..zaten her konuda boyleyiz her konuda uzmanız ama bi (afedersiniz)bok bildigimiz yok aslında
  • sieja_182 • 5 Eylül 2005 17:15 • #484157
    olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu. müzik ruhun gıdasıdır, sex ise bedenin işte bukadar. aç ayı hiçbirzaman oynamaz onunüçün arkadaşlar en iyisi müzik dinlerken sex yapmak insanız nede olsa ikisini ayıramayız ikisini yapmadanda duramayızzzz.
  • Electromanya • 5 Eylül 2005 17:44 • #484162
    sex yasamın bi parcasıdır hayvanlar bile yapıyo... insan olabilmek gerektiginde hayvan sesini bile sanat haliine getirebilmektir.Açtıgınız konuyu bi daha düsünün.Şimdi okudugumda aklıma ne geliyo biliyomusunuz?Köpek yavrusunun sahibinin bacağını kerttiği aklıma geldi.