-
parantez içine bakarsan sadece 1 kişiyle yapılması durumunda olduunu anlarsın :)
biraz geyik olsun itedik zaten tercih meselesi díil yani maksat eğlenmek gülmek biraz..
-
Bana sanki "sadece tek kişiyle yapabilirsin yoksa günah" der gibi geldi.
Neyse canım, maksat muhabbet tabii ki. "Ciddiyse" dedim ben zaten.
Saygı, sevgi.
Onur
-
.
-
katılmadığım yerler var ama yazmıyım :) ikiside değil abi canım mantı çekti yemek yemek diyorum hemde şapur şupur
-
Valla burnum tıkalı, ne koku alabiliyorum ne de tad ama benim bile canım çekti be karete... :)
-
hani<diyolar ya ekmek bulamassan pasta ye yemin ederim evde yemek yok pasta var :) ve benim canım yemek istedi böyle sımsıcak :(
-
içim parçalandı karete yav..gelip sana bi kap sıcak yemek pişiresim geldi valla:)
-
saĞol chazy_chazz:) Gün geçtikçe çoğalan bir sevgi besliyorum baranıma karşı..
Tarif edilemez.
baranımın sesini duyduğum zaman bütün sıkıntılarımı unutuyorum..
o kadar mutlu oluyorum ki,bütün hücrelerimin gülümsediğini hissedebiliyorum..
bazen oturup saatlerce ağlıyorum,"gizli göz yaşları"diyorum bunlara.çünkü hiç birinden baranımın haberi olmuyor.
baranımdan önce sevmemişim,hissetmemişim,aldanmışım seviliyorum,seviyorum diye..
AŞK o kadar güzel ki,baranımla aşk o kadar yüceki!!
baranımı asla yarı yolda bırakmayacağım,
ilk günkü gibi gözlerine bakıp
ilk günkü titrek sesimle onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyeceğim..
SON NEFESİMDE BİLE BUNU SÖYLEYECEĞİM.
-
çok farklı duygular yaşanıyor aynı anda.
ben tanrıçamın yazılarıyla rüyalara girerken karete'de uğur dündar'a konu olacak vaziyette açlık çekiyor.
tebrikler bir yandan, yardım elleri diğer yandan.
neyse ben uzatmayayım, tercihimi öncesinde belirtmiştim, iyi tartışmalar.
-
sorunun cevabını çok düşündüm.ben ikisinden de vazgeçemem.ama belirtmek isterimki ikisi birlikte olduğunda daha bi "gaz" oluyo :)))))