-
arkada die die my darling çalarken sevişmek nası olur merak ettim bak.
bir yandan die die die bağır bir yandan da ..... denemem lazım.kazım ay meral gel lan buraya :P
-
Onu değil de Yavuz Çetin - Benimle Uçmak İster Misin? çalarken dene...
Demedi deme sonra bana ;)
-
eh o kadar yazıldı birde ben ekleyeceğim. sex gizliliktir müzik ise aşıkar. sex gizli olduğu sürece kendinde kaldığı sürece güzeldir müzik ise açığa çıktıkça. ama ikisi olmadanda olamaz. yağmuru atan meleği unutmamak gerekir çünkü.
-
iksini aynı anda yapmayı tercih ederim bi elinde gitar bi elinde...
hem ortaya iki büyükşey çıkar biri soyut biri somut soyut olan büyümez ama somut olan büyür kocaman adam olur ben bunu diyorum yani hem ikiside zevkli olduğuna göre ikisini aynı anda yapmayı açıklamama türkçem yetmez...
-
SEXSS!
-
o kadar kesin, açık ve net yani :)
-
"tweeder"
soyut olan büyümez ama somut olan büyür kocaman adam olur
Bu ne demek yau ?
:)))
-
aslında bu soru beni aşar denemediğim birşey seks ama herhalde müzik olurdu diyorum..yine de bence fazla genişsiniz.yani herkese değil lafım bazılarına,ama çoğu kişi her gün mutlaka seks yaparmış gibi konuşmuş.müzik tamam her gün her istediğinde yapılır ama seksin her gün her istediğinde yapılması..yine de sonsuz müzik diyorum!
-
hergün yapmak gerekmiyo ki,haftada bir yeter.ayrıca şunu anlamıyorum,hergün yapamamam,istememi engellemez ki.
ayrıca mastürbasyon yapmak bile bıktırmazken sex nası bıktırcak.
zaten zevkli olan hergün sevişmek değil,doğru yerde,doğru zamanda,doğru sex yapmak zevkli.
-
ne desem yalan olur ya
hem müzik hem sex olmalı bi insanın hayatında ya da bi arkadas cok güsel acıklamıs
müzik esliginde sex en güzeli