-
ya şimd idiyelimki metallicanın ya da evenescencenin solisti ayrıldı acaba bizler yine eski oranla yine dinlermiyiz o grupları ya da o ayrılan solistemi rağbet ederiz yani kriterimiz nedir?
-
Adı üstünde "grup" eğer solist önemli olsaydı solo albüm yapar piyasaya öyle girer değil mi ama grupsa söz konusu her elemanın aynı değerde önemi ve değeri vardır.
-
ÖYLE BİŞEY OLSA KESİNLİKLE DİNLEMEM AMA BEN ONLARI İSTİSNADA TUTUP SOLİST VE GRUP DA AYNI ETKİ VERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM .
T&K
-
ikiside birbirinden önemsiz ve birbirinden önemlidir
böyle ayrım böyle sorumu olur, insan düşünür,duygularla cevap verilebilecek sorular daha iyi olmazmı,
mantıgın aklın yolu bir naılsa!??
değil mi ki yoksa!!!!!!!!!?
-
evveeeeeeet bir nuri klasiği daha hocam ben senin hayranlarından biriyim NURİMANİA herşeyimiz... :)
bence vokal daha önemlidir nedenini anlatamam hocam çok yorgunum
-
ama o solist başta kendine güvenmeyip ve ya arkadaşlar ıolduğu için ve ya yardım alamadığı içinde gruba katılmış olabilir ve bundan farklı dolu sebeb
-
NURIMANIA başlamıştır arkadaşlar, hayırlı olsun :))
Nuri kardeşliğinin üyeleri, Nuri yandaşları, Nuristler olarak varlığımızı belirtmek amacıyla bir Nuri kolonisi kurmayı öneriyorum :)
Konu hakkında söyleyebileceğim tek bir şey var, solist elbette çok önemlidir ama müziği ön planda tutarım. Bruce Dickinson kült olmuş bir vokalisttir ama Blaze'li Iron Maiden parçalarına da bir başka hayranlık duyarım.
-
+1
-
nuri'ye
NURİ SANA BİR SORU SORMAK İSTİYORUM..
ANNEN Mİ DAHA ÖNEMLİDİR?
BABAN MI?
PEKİ
NEDEN?
-
nuri'ye
bana bak gıcık senin için hangisiyse benim içinde o tatmin oldunmu