Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce grup mu yoksa solistmi önemlidir?

• Ktulu • 25 Mart 2005 14:04 • #457086
    nuri'ye

nuriye laf yok! :))))))))))))

moahahaha
  • TurkishMetal • 25 Mart 2005 14:54 • #457092
    tekrar söylüyorum bir grup için bir topluluk için bir köy bir kasaba bir şehir bir ülke bir dünya ve bir gezegen için gerekli tek şey var.mühim şahsiyet ulu insan benzersiz varlık kanatlı yaratık nuri.bizim nuriye ihtiyacımız var.tek terapistimiz o bizim.lütfen saygıda kusur etmeyin.yine özür diliyorum nuricim.affet arkadaşları.kaç kere uyarıcak nuri bey sizi arkadaşlar.lütfen yaa saygı yaa.önünde eğiliyorum nuri baba
  • nuri • 25 Mart 2005 15:22 • #457100
    hepinize söylüyorum ben dalga geçtiğinizin farkındayım ama şu doğru olgunlaşmak ve değişmek
    çünkü başbakanımız bile değiştim dedi ve değiştide
    ben de gerçekten yani bakıyorum rock müzik belki herkese hitap etmeyebilir ama gerçekten dünya tarihine adı geçmiş şarkılar var
    mesela queen ben siz ne derseniz diyin kendi doğrumda gitçem siz yol gösterceğinize her türlü kötü lafı diyorsunuz işte en beğendiğiniz kadın solist kim diye sormuştum dolares çıkti bende araştırdım ve süper ses gerçi şarkılarını biliyordum ama grubu bilmiyordum
    yani yapıcı olalım yıkıcı değil
  • AYŞA • 25 Mart 2005 15:34 • #457102
    "gıcık"diyen sensin..
    sen çok mu yapıcısın..
    yapıcı insan her türlü eleştiriye açık olur
    ve "gıcık"diye sıyrılmz!!!
  • nuri • 25 Mart 2005 15:37 • #457105
    bana bak yazma kızım ya se nburaya kayıt olduğumdan beri hakaret ediyorsun istemiyorum senin yorumunu hem sen garajın bekçisimisin hiç gitmiyon her açtığımda sen varsın
    bu kadarda olmaz küfürler hakaretler beni tanısanız görürsünüz beni tanıyanlara sorun
  • AYŞA • 25 Mart 2005 15:39 • #457108
    ben ne zaman küfür ettim lan sana..
    edepli ool alırım ayağımın altına..
    şurda sessiz sessiz duruyoruz..
    bulaşma bana bulaşı-rım sana
  • death_glory • 25 Mart 2005 16:11 • #457124
    gruplar solistlerden ibaret değildir tabii ki gruptan 1 kişi dahi ayrılsa o artık eski grup değildir!
  • metalik • 25 Mart 2005 17:10 • #457134
    bence kesinlikle grup tek bir solistle olcak iş değil
  • ner • 25 Mart 2005 17:10 • #457135
    bence solist grubun kendine yakışanı giymesidir. nuriye sevgiler... dolores seni soruyo bu arada nuri, yanıbaşımda. ha bir de freddie mercury(queen'in vokali nuricim) geldi şimdi, dünya tarihine geçecek şarkı yapçaklarmış, selam ediyolar çehrene:P
  • TurkishMetal • 25 Mart 2005 17:32 • #457137
    arkadaşlar vokal dediğin yakışıklı olur.görmek isteyen herkes baksın.

http://hotmailmail.cjb.net/