Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce grup mu yoksa solistmi önemlidir?

• cc_baran • 24 Mart 2005 17:33 • #456952
    nuri
    24 Mart 2005 Perşembe / 17:30
    bana bak gıcık senin için hangisiyse benim içinde o tatmin oldunmu

Nuri dedik, Mania dedik, Nurizm dedik bağrımıza bastık ama sende şımardın bea Nuri !!!

len sen ilk üye olduğunda 15 yaşındaydın, hayrola her gün bir yıl mı ekleniyor senin yaşına :)))))))))
  • souls_for_rent • 24 Mart 2005 18:21 • #456967
    len sen ilk üye olduğunda 15 yaşındaydın, hayrola her gün bir yıl mı ekleniyor senin yaşına :)))))))))

pahahaha
    :)))
  • Ktulu • 24 Mart 2005 18:57 • #456976
    Vokaller genellikle grubun frontman'leri olduğu için, yani grup sözcüsü ya da grubun kurucusu oldukları için ve grupta en çok göze batan insanlar oldukları için, sahneden en ortada ve en önde yer aldıkları için, insanlar her zaman vokallere daha büyük sempati duymuşlardır. Bir grubun imajını belirleyen, tarzını, hikayesini anlatan kişi de vokaldir..

Bu yüzden vokal grubun "herşeyidir" bence.. Müzik önemsizdir demiyorum, sadece grubu grup yapan vokaldir. Vokali lmayan kaç tane grup var? Hangi enstrümanı çalarlarsa çalsınlar her zaman vokal vardır.. Gitar olmaz saz olur, bass olmaz kontrbass olur, hiçbişey olmaz, sadece bi klasik gitar olur ama bir hikayeyi anlatan bir vokal mutlaka vardır.

Yoksa müzik fakir kalır, istenen noktaya gelemez, bir eksiklik hissedilir...
  • guadalahara • 24 Mart 2005 19:57 • #457002
    böyle bi koloni kurarsanız ilk üye olacaklardanım.
    hatta ben mi kursam??? ;)))
  • The PuNKiLLeR • 24 Mart 2005 20:11 • #457004
    nuri'ye

nuri

nuri karapunar
    TAM BİR AMY LYNN LEE DOLARES AVRİL LAVIGNE HAYRANIYIM VE BUNLARIN KARŞISINDA OLAN BENİDE KARŞISINDA BULUR AMA TARTIŞMAYA DA VARIM ÇÜNKÜ KİMSE KUSURSUZ DEĞİLDİR

ana bakın nurinin infosu degismis daha olgunlasmıs 15 yasın altında muzik zevkine ( ki tamam ben gecen sene yırtardım kıcımı evanescence diye ama avril dememistim ) 0-6 ( tam olarak belirlenemedi ) zeka duzeyine ilerlemis tebrikler nuri

not bak nuri sonra bunlar ne lan deyip benle polemige girme yazdıklarından bolee embesil biri oldugun acık

haaa soruya cevap vereyim SOLİST nie grubun soliste ihtiyacı vardır ama solistin gruba ihtiyacı yoktur

( iyi de o zaman ben niye grup grup diye kıcımı yırttım emre abi gormesin valla )
  • likablegirl • 24 Mart 2005 20:21 • #457005
    Aslında doğru ya bu açıdan bakınca Ktulu abimis haklı her ikisi de önemli deyelim forum kapansın hehehe
  • oqz • 24 Mart 2005 20:23 • #457006
    nuri'ye

ya arkadaşım bu nasıl bir zihniyet!?!?

tamam belki nuri sana göre iğrenç bir zevke sahip ama ya bunun zeka yaşıyla ilgisi var mı!? varsa bile yaptığının ne büyük bir hakaret olduğunun farkında mısın!? farkındaysan sana çüş diyorum eğer değilsen bir kez dön ve yazdıklarını oku ne kadar kırıcı olduğunu gör!

ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemlidir!

saygılar
  • superman • 24 Mart 2005 20:34 • #457009
    sanki grup ayrı bişey solist ayrı bişeymiş gibi soru sormuşsn.solist grubun elemanı olduğuna göre,grubun iyi olması önemli olduğuna göre,solist de önemli tabi.
  • Ktulu • 25 Mart 2005 00:26 • #457051
    Şöyle düşünmek yeterli....

Iced Earth'ü vokali değişince kaç kişi dinlemeye devam etti?

Iron Maiden sırf vokal yüzünden şu anda belki de dünyanın en çok dinlenen grubu değil. Neredeyse bütün parçaları cover'lanan bir grup :)

Dark Tranquility'nin ya da Arc Enemy'nin vokalleri olmasa kim dinlerdi onları?

Tarja olmasa Nightwish yerine duran yüzlerce power grubu yükselmezmiydi?

Vokal grubu "grup" yapan kişidir arkadaşlar...

Müzik her türlü yapılır.. Herkes aynı şekilde çalabilir ama bu saydığım isimlerden herhangibirini değiştirin... İşte o zaman bu gruplar "bu gruplar" olmazlar...
  • AYŞA • 25 Mart 2005 09:54 • #457062
    oh bee
    :))