-
bu günlerde bu tartışma konusu çünkü çoğu kimse örneğin mor ve ötesinin hayranları mesela azaldı bunun nedeni özellikle şu günlerde aylarda çok popüler olmaları hayranları artsada sırf popüler oldukları için hayran kaybeden gruplar var. bunun nedeni nedir? tamam popülerlik birseyler götürebilir bi gruptan ama asıl nedenini anlayamıyorum biri bana bunu net olarak açıklayabilir mi? popülerlik insanları yozlaştırıyor mu???
-
bence sen kendine iyi bak gerisini boşver:)
biz çok tartıştık bu konuyu..
-
bence sen çok farklı bi açıdan girmişin olaya hemde çoooook :)) popülerliğin insanı yozlaştırması gibi bişi olabilir mi ya? hep öyle olur zaten ilk çıkışta herkes konuşur onları ama belli bir süre sonra zaten herkes tanıyor ne gerek var ki sürekli onları konuşup tartışmaya hem bence onların hayran kitlesi azalmıyor her konserde daha kalabalık bir kitle oluyor valla şahitim yani ...
-
bu konu tam bir muamma aslında.. yılların eskietemediği bir tartışma konusu. sorular çoğaltılabilir tabii : popüler piyasa mıdır? popüler kötü müdür? hem kötü hem popüler mi yoksa popüler olduğu için mi kötü? falan filan..bence de kasmaya değmez pis kedi..içinden ne geliyorsa dinleyip keyif almak asıl olay. illa bir sınıfa sokmaya çalışmamayı deniyorum ben..ama olmuyo tabii.:)))
-
pentagramda popüler ama hala çok süper
-
bak şimdi kendin söylüyosun zaten!!popüler grup diyosun!popüler olan gruplar bi süre sonra ticari amaçlar peşinde koşarlar,yapmak istedikleri asıl tarzlardan ödün verirler..
-
mor ve ötesi de doğru düzgün beste yapsın kardeşim.ben konserlerine gitmiş biri olarak utanıyorum...acaip detonelerdi.ve hareketleri çok yapmacıktı.ne yani oaraya çıkınca 1 bok oldum tavırları falan...arkadaş pentagram örneği vermiş pentagram hlen piyasa çünkü besteleri helen sağlam kendinden ödün vermiyo adamlar.ha 1 de bilmem kaç milyon dolar alsankonser başına sende o kadar kasılırsın...
-
oui kötüdür
-
popülerlik kötü değil be kuzenler yapmayın şimdi... audioslave mesela. ya da good charlotte da popüler ne biliyim ya severim ben ikisini de... mesela guns n roses'a kötü deyin bakalım. yok yok sakına demeyin öyle şeyler taş olursunuz valla...
-
gerçi türkiye biraz daha faklı ama ilk bakışta ne biliyim ben feridun düzağaçı bülent ortaçgili erkin korayı da severim hepiniz tanıyosunuzdur seversiniz de muhtemelen...