Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sizce Türkiye'de oluşan populer grupların hepsi kötü mü

• X-LoMBaRDo • 14 Nisan 2005 17:27 • #460358
    Kimse sevdiği grubu popüler oldu diye dinlemekten vazgeçmemelidir.Tabi müziğinde değişiklikler oluyor,hoşlanmadığın tarzlara kaymaya başlıyorsa bu farklı bir konu..Bunu yapan bir METALLICA'mız var zaten!

Türkiye'de de birçok underground dan gelme grup bunu yapmıştır!Alternatif e yöneliyor herkes çatur,çutur! Ne için? Tabi ki para için! Ama bu insanlar taş yemeyecek heralde!Sürekli bir şeylerden taviz verip,popüler olmak için yırtınan grup kaynıyor etraf.

Bence popülerlik değil mesele.Mesele parada bitiyor!
  • morvedelisi • 14 Nisan 2005 19:25 • #460364
    sorun popüler olmaları değil mor ve ötesinin
    sorun konserlerine gidince küçük çocuklar,gömlekli bağrı açık kardeşlerimiz ve türbenlı ablalarımız tarafından ezilmem,arkamdaki bi kaç kızın harun için geldiiimm sözüne tip tip bakmam ve dünya yalan söylüyor dışındaki şarkıları tek başına çığırmam ya da ne biliyim işte soğuttu mor ve ötesini keşke hiç çıkarmasalardı dünya yalan söylüyor u
  • C-None • 15 Nisan 2005 00:59 • #460426
    evet pentagram popüler orası kesin..ama hala iyi mi orası tartışılır..ki bence değiller ben tartışmam :))
  • düşyılmaz • 15 Nisan 2005 01:06 • #460428
    daha öncede çok sordum bu soruları cevap gelmedi.
    gene sorcam ,bu kadar soru işaretine dayanamdım:D :D
    ..
    soyulur mu kabuğu hayatın
    yoksa tüm vitamini kabuğunda mı?
    bir aşktan ötekine kaç saatte gidiliyor?
    baykal paritiyi bıraksın mı?
    erbakan siyaset yapsın mı?
    manda yuva yaptığı söğüt dalını kessin de
    otursun mu kıçı üstüne?
    manga asker kaçağımı?
    mor ve ötesi morun ne kadar ötesi?
    pardon istanbul neresi?

hö?
  • paranormal81 • 15 Nisan 2005 03:25 • #460445
    çok popülerim...

ama hala yozlaşmadım.. heuheuheuh
  • gizem_cobain • 15 Nisan 2005 11:10 • #460473
    pentagram belli bir kesim tarafından dinlenen bi grup.çok fazla popülaritesi ve ortalık malı olmuşluğu yok takdir edersin ki hocam..(bkz. mor ve ötesi)
  • X-LoMBaRDo • 15 Nisan 2005 14:30 • #460506
    Pentagram ı bu kadar basit ve tartışmadan kenara atman doğru değil dostum!Kaldı ki "bir" iyi bir albüm.Büyük bir taviz yok müziklerinde.Kadrosuda iyi şu an.Tek sinir olduğum tarafları çok az konser veriyor olmaları.
  • Fetus • 15 Nisan 2005 14:37 • #460507
    Ben başlığa bi cevap vereyim... Bence kişiler çevrelerindeki bazı insanların etkisinde kalarak populer(piyasa) grupları dinlemediğini söleyebilir ki aslında önceden dinliyodur ve hala dinliyodur... Lakin saklıyodur... Bence hayran kaybetme durumu bu oluyor...
  • kevıngarnett • 15 Nisan 2005 21:37 • #460590
    bence değil.mesala mor ve ötesi.mesala manga.çoğu kötü olsa bile bence bazıları iyi.daha iyi gruplar yapabilirler.yapabilseler.adam yokki.
  • C-None • 17 Nisan 2005 22:53 • #460921
    ben pentagramın kötü olduğunu iddia ediyorum hala..:)