Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

grup kurma yaşı 15'e düştü ne iştir bu ya!!!

• sdqantaris • 13 Nisan 2005 01:21 • #460111
    Yürü düşyılmaz yollara düşüp lüzumsuz otoritelere dadanalım. Ben çok yorgunum abicim ama yılmıycam gereğinde senin gibi. Haydi atlarımız nerede?

Onur
  • düşyılmaz • 13 Nisan 2005 01:22 • #460112
    bu garajda athırsızları var,geçmişden gelen..

onlarda abicim atlar..
  • sdqantaris • 13 Nisan 2005 01:38 • #460113
    Harbi at hırsızları var doğru. :) Güldüm gece gece iyi oldu.

Onur
  • ibanetze • 13 Nisan 2005 17:11 • #460166
    arkadaşım sen hakkaten acayipsin ya adam gibi bi başlık yazsaydın neyse...gurup kurmak için ne kadar bi alt yapısı gerekiyo ki yani gitar çalmayı ögrenmek için gitar alt yapısımı gerekli hele bi kur gurubu ondan sonra hevesle gamlar besteler gelişir illaki gurubun dream theater olması mı gerekiyo...hadi sana kolay gelsin eyvallah
  • ibanetze • 13 Nisan 2005 17:12 • #460167
    arkadaşım sen hakkaten acayipsin ya adam gibi bi başlık yazsaydın neyse...gurup kurmak için ne kadar bi alt yapısı gerekiyo ki yani gitar çalmayı ögrenmek için gitar alt yapısımı gerekli hele bi kur gurubu ondan sonra hevesle gamlar besteler gelişir illaki gurubun dream theater olması mı gerekiyo...hadi sana kolay gelsin eyvallah
  • karete • 13 Nisan 2005 18:14 • #460181
    keşke bende 15 yaşında başlasaydım... ben kesinlikle çocuğuma ilk okula başlamasıyla birlikte öğretmeyi düşünüyorum ve erken başlamanın grup kurmanın bir zararı değil faydası olduğunu düşünüyorum
  • thriller • 13 Nisan 2005 18:24 • #460182
    uyuşturucu yaşının 15 e düşmesi yerine grup kurma yaşının 15 e hatta 10-9-8-7-6-5-4-,,,, :D düşmesini tercihe derim....

ayrıca müziğe küçük yaşta başlıyan insanların şimdi dünyanın en büyük müzik efsaeleri olduğunuda unutmayın..

mijackson 10 yaşındayken 50 bin kişiye konser veriyordu...15 de değil..(10)araştırırsan bulursun
  • Kaiser • 13 Nisan 2005 20:22 • #460217
    15 Artist!:-((

Bende konuya şunu ekleyeceğim kardeşim,
    birde 15 olup konsere gelip artistik yapanlar var tabii ki grup kurup çalsın gençler dinlesin ama 15 yaşında az alkolle kafası iyi olan Ergenlik çağındaki sivilceli birinin konserde birilerine sataşması sahnedekine laf atması harbi bende bazen kızmıyor değilim
    belkide biz yaşlandık bende o yaşlardayken bunu mu Yapıyordum:-))
  • gizem_cobain • 14 Nisan 2005 10:33 • #460306
    herkes müzik yapamaz...bizim de grubumuz vardı 15 yaşındayken.ama herkes müzik yapıyorum diye ortada dolaşırsa müzik sanatının ortalık malı olması kaçınılmazdır.ben de çok kızıyorum herkesin elinde gitar olmasına.herkesin gitar çalıyorum diye kasım kasım kasılmasına.ama olayın bi de şu yönü var;insanların kötü veya gereksiz işlerle uğraşmasındansa müzikle uğraşması daha yararlı değil mi?yine de iyi bilinçlenmek gerekiyor.sanat bu kadar basite indirgenen ve kolay yapılan bi iş değil.kız tavlamak veya ortam yapmak için de yapılan bi iş de değil...bu işe ruhunu ve ömrünü adayan insanlar lazım..
  • physco_burock • 14 Nisan 2005 15:48 • #460345
    eğer yapabiliyorsa 10 yaşında yapsın ilerde büyük bi virtüöz veya baterist veya ne çalıyorsa ondan olsun :p