-
ben 15 yaşımda grup kurdum belki de özenti falandır ama çok güzel bi şey herkese tavsiye ederim...
-
-
ne 15 i ya...bence çocukken eğitilmeli insanlar,etrafında hep müzsyenler olmalı,müzikle yaşamalı.. allahımın avril salağı bile 18 yaşında dünyanın parasını götürdü olmayan sesi ile..
türkiye de bu yaş sınırı yüksekse,bizim müziğe olan ilgimizdir halkça...değil mi? niye türkiye de adamlar ünv. bitiremeden albüm yapamıyor doğru düzgün.nice harcanan gruplar,iyi müzisyenler biliyorum,üzülerek
15 veya değil,herkesin önü açık olmalı.çaba gösterene saygı sonsuz bizde
-
elbette şekerim nezaman istersen
-
ben müziğe 13 yaşında başladım...
cemetery grubuyla başladım ve hala ordayım....
işe erken başlamak bana baya bir avantaj sağladı....
KaRaBuLuT
-
keşke biraz daha erken baslasaydımda gitarı 15 yasımdan sonra kendi cabamla değilde bilen birisinden daha kücük yasta ogrenseydim. 16 yasımda ilk kez grup kurmaya calıstım. bok gibi calıyoduk ama olsun en azından birseyler üretmeye calısıyor ve andavallar gibi kafede oturup birbirimizi seyretmiyorduk. tüm çocuklar müzik dinlesin hatta yapmaya calıssın. bundan daha güzel birşey yok isterlerse on yaşında olsunlar ne farkeder ki. hem müzikle uğraşan herkes cok süper olup albüm falan yapmak zorunda değil. bu iş çogumuz icin bir hobi ve hobiler insanın tüm hayatı boyunca psikolojik dengesini korumasına yardım eder.dolayısıyla kurun gencler grupları. mantar gibi cogalın biseler yapın. heavy metal calın,pop calın, rock calın ne biliym kendi sarkılarınızı calın. kime ne siz mutlu olduktan sonra :)