-
Harem grubunun ilk çıktığı zamanlarda yolum Kasımpaşa, Dolapdere' ye düşmüştü bir sebeple. Sokak aralarında 8-10 yaşlarında çocuklar (bulabilen darbuka ile bulamayan teneke ile) "arem yapalım arem" adı altında, gerçek anlamda jam yapıyorlardı. Benim çok hoşuma gitmişti on dakika kadar takıldım onlarla valla. İsteyen herkez bu yörelere gidip görebilirler bu gibi çocukları. Sokak müziği olayı.
İlaveten ilkokuldan sonra konservatuara giren çocuklar orda ne yapıyorlar? Çok biliyormuş gibi bir de ukalalık yapmazlar mı, gelde kızma yani..
Dip not: Ben grubumla "daha dün annemizi çalarım yapın düzenlemesini sizde çalın. Çok eğlenceli bir türkü."
Saygılarımla..
-
happy birthdayı dinledikten sonra saygıyla eğilirim karşında... kaydet bi demo da dinleyelim
-
ne güzel iste nesi varm1s.sen kuramad1n diye neden b.k at1yosun gencler.helal olsun o yasta müzik alemine dalanlara.
aferin ki ne aferin.
15 yas1ndaki cocuklarda kalite arayanlara yuh diyorum
-
ilk grubumu kurduğumda 15 yaşındaydım(iki sene evvele tekabül ediyor). hiç birşey çalamıyorduk, stüdyoda gürültüden başka hiç birşey yapmıyorduk. fakat şimdi ne oldu; allaha şükür yaş gurubumuza göre iyinin üstü bir grubuz ve bizi o zaman dalgaya alanları biz şimdi müziğimizle dalgaya alıyoruz. anlatmaya çalıştığım gençleri ezmekten çok desteklemek gerektiğidir. bugün burda topic açarak birini ezerseniz ileride o da sizi ezebilir. saygılar...
-
işte cevap budur!
-
Ya yazmıyacaktım olmaz böyle bir şey tepkimi belirtmem gerekiyor.
Kerematay kardeşim,niye millete,genç yeteneklere haksızlık ediyorsun.Adam başlasın 15 yaşında grup kurmaya,ne olacak ki?15 yaşında kurmasa grubunu 25 yaşında kursa 27 yaşında da grubunun albümü çıksa daha mı iyi?? Bırak adam küçük yaşta başlasın çekirdekten yetişsin.
Ben bunu kastetmemiştim bazıları bir tarafından anlıyor yazmışsın.Önce ilk yazdığın yazıya bak sonra objektif olarak ne anladığını söyle bana.Elma diyosun patlıcan demek istedim diyorsun.
Ha tamam diyelim ki bunu da geçtik.Ben gösterişi sevmiyorum,biz millet olarak hava atmayı severiz demişsin.Tanıtımında bateri çalıyorum kemanda çalıyorum bass da gitarda çalıyorum daha ne olsun? yazmışsın.Mütevazi ol ondan sonra konuş.Millete de atlama öyle,önce bir düşün bakayım suçlanacak kişiyi yargılarken ben de tuzağa düşermiyim diye...
The Wolfram
-
Dip not: Ben grubumla "daha dün annemizi çalarım yapın düzenlemesini sizde çalın. Çok eğlenceli bir türkü."
Baba sen o şarkıyı rock ve arabesk,ben de samba ve techno varyasyonda yapayım..eğlenelim, ok?
:)))
Sevgiler kardeş...
-
Kerematay arkadaşımıza burdan kafa atmak istiyorum müzik heryerde ve müzik yaş sınırı tanımaz... Bunları bilmiyorsun çünki yaptıgın müzikle bütünleşmiyorsun ole boş boş müzik dinliyorsun yapıyorsun boş sun boş..
-
onu bulursan bana da haber ver beraber kafa atalım .pne ye
-
yavaşın