Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nedir bu 'özenti' muhabbeti?

• grungeforever • 13 Nisan 2005 19:28 • #460202
    Herkesin ağzında aynı laf.Eğer bi grup Türkse ya özentidir ya da Anadolu pop yapıyodur.Hele popüler de olmuşsa kesin özentidir.Tamam popüler grupların çoğu bi şeye benzemiyo ama biraz daha önyargısız olamaz mıyız?
  • raistt • 16 Nisan 2005 14:58 • #460675
    özenti gruba şarkıcıya özenti denir abi..benim gayet ön yargısız olduğum bi grup var mesela: athena.. kim çıkıp yok şuna özenmişler,yok öyle yok böyle diyebilir elemanlara? bence kimse! çünkü kendi yollarında sapmadan doğruca gidiyorlar..ama güzel bi konu olmuş tebrikleerr..
  • sedoş • 16 Nisan 2005 15:56 • #460692
    insanlar (benim çevremdekiler) bazı tarzların tüerkçesi dinletince sanki özenti gibi olmuş diyollar. mesela bi arkadaşım petagram için böyle bi tanım kullandı şoka girdim ve ona bi daha müzik falan dinletmicem
  • LeTHaL_aNgLo • 16 Nisan 2005 17:08 • #460698
    Normal müzik türleri dinleyen bi insanın rock'a geçiş dönemine denir
  • AYŞA • 16 Nisan 2005 17:41 • #460702
    hepsi öyle olmasada bile çoğu "özenti" malesef.burda önce "özenti"sözcüğünü anlam olarak taşıdığı olumsuzluğu görmezden gelmek gerekiyor.."özenti" sözcüğüne önyargısız davranın..:))
    *özentiler çaba harcar
    *özentiler,özendiklerine benzemek için ter döker,
    *özentiler lider olmak ister
    *özentiler kabul edilmek ister
    *özentiler popüler olmayı ister
    bakın ne çok ter döküyor.özenti mözenti deyip geçmeyin dinleyin..

insanlarda bi önyargıdır gidiyor.bu geçmiştede böyleydi,şimdide ve eminim gelecektede böyle olacak.bu önyargı oldukça hiç bir konuda ilerleyemeyeceğiz.bu kuşkusuz..

aman allahım ben dedim unut gitsin!!
  • şebokolik • 16 Nisan 2005 19:10 • #460721
    abi neyimiz bizimki bi şey gösterin ban akendimizin yaptığı he var arada tek tük ama onlarada değer veren yok
    önyargı konusunda haklısınız bi dinleyin ondan sonra sövün sövüştürün
  • MeDuSa_62 • 17 Nisan 2005 16:18 • #460849
    Normal müzik türleri dinleyen bi insanın rock'a geçiş dönemine denir

+100:):):)...aynen öyle
  • karete • 17 Nisan 2005 16:19 • #460850
    rock dinleyenlerin hepsi :D
  • anyoneanywhere • 17 Nisan 2005 17:02 • #460855
    sonuna kadar katılıyorum.cunku biz birbirimizi cekemiyoruz.biri benden daha is yaparsa hemen isim takıyorum.bi yorum yapıyorum eger senin sevdigin gruba laf soluyosm hemen bana ozenti diyosun.genel sorun.ozenti diyenlerin kendisi once kendine bakmalı.bence ben baba metalciyim rocker ım diyen adam gercek ozentidir...
  • josf_in • 17 Nisan 2005 19:19 • #460892
    manga ya laf mı çarpıtıyorsunuz ne?
    (yine manga ama napim)
    ya da ben bişey yazmadım
    öylesine
    bu mesajı takmayın!!!!!!!