Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nedir bu 'özenti' muhabbeti?

• begum • 7 Mayıs 2005 21:17 • #464544
    burda özenti çook:P
  • eTSuLu_aLBiNo • 7 Mayıs 2005 21:40 • #464554
    ya manga ya taklit diyelim olsun bitsin.
    ha kal yanımda güzel şarkı o ayrı :).
  • karete • 7 Mayıs 2005 21:56 • #464558
    -marka giymiycem diye biyerini yırtanlarda özentidir
    -hiç meşhur olmayan dandik dundik şeyleri giymek ya da dinlemek başka bi özentiliktir
    -her konuda bilgiliyim diyen özenti değil biraz eren kömürlü olur
    -tv seyredenleri sevmem (kişisel görüş)
  • wsc • 9 Haziran 2005 13:07 • #471613
    özentilik teknik olarak çok saçma bi tanımlama şekli bence.ne yani ben şu anda klavyede yazı yazıyorum mesela şu anda tüm klavye kullananların özentisi miyim ben?ya da klavyeyi ilk bulanın özentisi miyiz biz?????
  • alwaysrock • 9 Haziran 2005 13:30 • #471619
    neden herkes özentiliğe karşı tavır almış durumda..Bence herkesin yaşaması gereken bi durum..Birilerine özenmeden onların yaptğını yapmadan bi b.k olmuyor...Özenmenin sınırını aşarsan kişilik bozukluu olduğu kesin ama herşey özenmeyle başlar..Ben metal dinlemeye saçımı uzatmak için başladım onlara özendim şimdi aklıma bile gelimo direkt müziğe bakıyorum...Bi de bence gerçek anlamda özentinin özenmekle alakası yok özenti diye tabir edebilmek için birini şifre olarak şunu yapmalı: bence death metal tüm müziklerin babası hele black offoof abi manyak...baksana siyaha boyattım saçlarımı diyen bi vatandaşa..black metal in çıkış noktası hakkında birkaç bomba soru ve neden siyah sorusunu sorarsanız...Vereceği cevaplardan pekala niçin dinlendiği anlaşılır...Ama herkese özenti demek doğru değil...
  • punk_girl_punk • 9 Haziran 2005 13:43 • #471622
    Ben kesinlikle önyargılı değilim örneğin manga çıktığında a ne iyi grup falan demiştim sonra anladımmm bunların özenti olduğunu çoğu arkadaşta sanırım ilk başlarda bunu yaşamıştır
    p_L_a_C_e_B_o
  • mislead • 9 Haziran 2005 15:16 • #471645
    özentilik nedir arkadaşlar?
    benzerlikle karıştırmayın,
    bütün müzikler birbirine benzer doğanın gereğidir bu.
    ayrıca kimseye de yorum yapmak düşmez.
    mor ve ötesi bence muse ve anathema yı çok dinliyor.

etkilenmemiş olmaları mümkün değil.manga da öyle(linkn p).
    ama bu özentilik olarak değerlendirilmemeli.
    çünkü benzerlikleri olduğu gibi farklı yanları da var.

ayrıca gayet de bilinçli müzik yapıyorlar...müziklerini sevip sevmemeniz ise tartışılır...size kalmış
  • grungeforever • 9 Haziran 2005 15:28 • #471650
    Harbiden niye siyah?
  • toxicity11 • 10 Haziran 2005 13:04 • #471886
    bencede özentinin benzerlikle karıştırılması çok saçma..özenti: başkalarını taklit etmek o ne yapıyosa onu yapmak demek..ha şunu bileydiniz yani
  • toxicity11 • 10 Haziran 2005 19:25 • #471926
    alaksız oldu biraz ama bazen profillerine özentiler uzak dursun lütfen yazarlar ya off öyle bi uyuz oluyorum ki:)