en sevdiimi bilmem de sevmediğimi biliyorum
geçen yaz otobüsle-nereye gittimi hatırlamıyorum-giderken gece adam yenge yenge kezban yange die bişi dinliodu.uyuyamamıştım çok gıcık bişeeyy
morveötesi de kış geldi ama evsiz yok,kimdemiş ülkem geri kalmış,açlık yok oh oh diye parlak yüzleriyle orta da gezeken ben cok gıcık oluyorum..
morlara delireceğine sevmediğin türk halk müziğini ögren derim biraz
kezban yenge kezban yenge diye dinlediğin sey de kuvvetle muhtemel halk müziğimizi simgeleyecek,tanıtacak,böyle morvedelilerine anlatabilecek bir şey değildir.
türk halk müziği bizim özümüz yaw!! ne türkülerimiz var hastasıyım.. bi musa eroğlu bi arif sağ bi neşet ertaş, eskilerden aşık veysel ve daha niceleri!! bi de o sazın sesi yok mu beni delirtiyo yaw!! düşyılmaz kardeşim antalya yöremizin çay benim çeşme benim türküsü vardır bilirmisin beğenirmisin??