Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MP3 dinlemek CAİZ mi?

• wamp • 23 Nisan 2005 01:42 • #461546
    valla ay1psa en terbiyesiz günahsa en cehennemliklerden birisi olurdu heralde.s.carken bie pc nin sesini acarak gidiyorum helaya=)
  • Single_FACTOR • 23 Nisan 2005 01:46 • #461547
    Diğer sitelerin birinde yazdığım yazıyı hayla aynı görüşte olduğum için aynen kopyalıyorum .
    Korsanı Destekliyorum . Çünkü bu iş Artık Rant kapısı olmaktan çıkmalı.
    Orjinal Cd ler satılmazsa Yüksek maliyetli Ypımlar ortadan kalkar Böylelikle etiler piyasası bu işten artık para kazanamadıkları için ellerini eteklerini çektiğinde,Müzik sadece müzisyenler tarafından Yapılır.
  • physco_burock • 23 Nisan 2005 01:48 • #461548
    ya harbiden bi yönden adamlara harbi kazık atıyoruz o kesin de bi yöndende bi cd için o kadar para veremem heralde gerçekten cd ler çok pahalı benim cd den kastım yabancı cd ler zaten türkçe çok fazla dinlemiyorum belki de hiç dinlemiyorum
  • karete • 23 Nisan 2005 03:45 • #461555
    valla ben bulamıyorum oyle cd ler muslum cd si felanmı kimler örnek olarak sanatçılar mesela örnek ver bakim
  • thriller • 23 Nisan 2005 04:02 • #461557
    valla ben bulamıyorum oyle cd ler muslum cd si felanmı kimler örnek olarak sanatçılar mesela örnek ver bakim

anlaşıldı farklı gezegenlerde yaşıyoruz :)) yahu arkadaşlar Yerli cdler 5 milyonnnnn.....Yabancı cd ler 20 milyon mu ne....

Kimi istiyosun sen onu soyle...Hemen hemen hepsi 5 milyon her yerde..

erol kose başlattı bu 5 milyon işini oyle kaldı işte türkiyede :)))
  • a_TAZMANİA_a • 23 Nisan 2005 10:42 • #461563
    ya bende biliyorum.yabanc1 albümlerden bahsediyorum baz1 albümler 25 in de üzerinde oluyor.Sence internetten bu sark1lar1 almak 30 dk mi al1rkern niye gidip 25 milyon veriyim ki?Türkçe albüm al1yorum zaten ...
  • dexter_holland • 23 Nisan 2005 11:03 • #461568
    canım pahalı dediysek yabancıları kastediyoruz. 30 milyon ya CDler. Zaten türkçeleri hiçbir zaman indirmem. insan kendi ülkesinin sanatçılarını desteklemeli. ama içinde iki tane güzel şarkı olan uyduruk bir albüm için de haftalığımı verecek kadar enayi değilim
  • epitaphs_85 • 23 Nisan 2005 11:38 • #461569
    elbette ayıp değil. İnsanlar mp3ü ürettiklerine göre bazı şeylere ihtiyaç için üretmişlerdir. Yoksa neden üretilsin. Bu sebepten mp3 bence caizdir. Hiçbir hükümet bunu engellemede adım atamamıştır ve atamaz da çünkü bunlar artık engellenemeyecek şekilde müzik piyasasına girmiştir. İnsanlar mp3 arar olmuşlardır. CD yazıcılarının artması bunların delde edilmesini hızlandırmıştır. CDler ucuz yazma da ucuz olunca herkes ucuz müziği dinleme ayrıcalığını yaşamak istediler. Bence bu haklı bir istek. MP3 de bu isteğe cevap veriyor. MP3 kesinlikle caizdir.
  • SimsiyaH • 23 Nisan 2005 18:19 • #461633
    evet sana katılıyorum dexter_holland.çok beyendiğin albümleri paraya kıyıp alırsın da 2-3 tane şarkısı güzel diye önüme gelen bütün albümleri de alacak değilim..o yüzden mp3 bence hayat kurtarıcı..
  • thriller • 23 Nisan 2005 18:28 • #461637
    valla ben zengin değilim ama gidipte en sevdiğim bir şarkıcı albüm yaptığında mesela m.jackson gider ona 25 milyon veriririm...Nedeni mp3 ile cda formatları arasındaki büyük kalite farkı bir kere...Müzikle ilgilenmiyorsanız hiçbirşey farketmiyor sanıyorsunuzdur..ama arada inanılmaz bir kalite farkı var...orneğin wav formatındaki bir şarkıyı bir de mp3 formatında dinleyin bakalım..Çok kötü...Heleki korsan cd tam bi rezalet :)))

bir de tabii başka bi boyut...Eğer o cdlere 25 milyon vermessek o zaman burda niye dünyaca ünlü gruplar türkiyeye gelmiyor demeyelim...Adamın yaptığı albümü almayan insanların ülkesine ben olsam bende gitmem.