-
peki ya filimler
neden yanlış olsun ?
sinema diye bi forum varda bizmi yazmadık :)
-
Ay, mp3 dinliyorum, çok utandım, ay dinlerken bakmayın öyle(???)....
Mp3 güzel bi teknoloji. Eğer cdlerini orjinal alır, bilgisayarında mp3'e çevirir, mp3 playera atar dinlersen sana kim ne diyebilir ki? Tabi kazaa'dan indirirsen bütün şarkıları o müziği yapan emeğinin karşılığını alamaz...
-
din hocası kemal9 diyor ki; caiz değildir bunu yapan ne cenneti ne cehennemi haketmez korsan cd satıcılarıyla beraber boşlukta kalır ahirette bütün vaktini ince köprüden düşerek geçirir. lakin yaratıcısı helal ederse caizdir.
-
örnek olarak ares var onu da www.aresgalaxy.org den ındırebılırsnız ben bunu kullanıyroum ve memnunumda tavısye ederım!!
-
ben cd kullanmam bır hafta beklerım butun sitelerde vermeye baslıyorlar zaten olmassa bile arkads aracılı ile buluyorum yanı suana kadar bır cd para vermedım verıcegımıde sanmıyorum cok sevdıgım olursa belkı suana kadar da öyle bır sey daha bulmamadım
-
ben cd kullanmıyorum kendı yazdıgım cd harıcınde cd almadım su zaman kadar zaten yenı cıkan albulmeler 1 hafta sonra ınternette de yayınlanıyor oralarda telafı edeyorum o da olmazsa arkadaslardan bulurum cevrem genıs oldugundan hız zorlanmam yanı . ) )
-
hersey caizdir hocam
...The End...
-
orjinal alacak durumu olmayan için sorun yok.Ama 1 cd alacağıma 15 cd alıyorum diyen için ciaz değil.Korsan alanlar ilerde işallah yazar müzisyen filan olurda görürüm ben onları o zaman. Bu konudan en az 3 tane açıldı yenilemeye gerek yok..
-
Korsan çalıntıdır ve bu zincirde müşteri konumunda bulunmak beni rahatsız ediyo ama napalım mecburuz.
Allah taksiratımızı affetsin:)
-
Amin